klasika

Strastveno & damski, jednobojno, a nimalo dosadno: Ovaj stajling Salme Hajek je lekcija o monohromatskom stilu

0

Čuvena glumica posetila je reviju modne kuće Gucci i od glave do pete nosila isključivo komade tog brenda, i to u istoj nijansi

Salma Hajek uvek privlači pažnju modnim kombinacijama
Salma Hajek uvek privlači pažnju modnim kombinacijamafoto: EPA-EFE/Peter Foley

Modni mesec nastavio se Nedeljom mode u Milanu, gde je juče italijanski brend Gucci predstavio kolekciju za predstojeću jesen i zimu, a iako je reviji prisustvovao veći broj zvezda, najzapaženija je bila meksičko-američka glumica Salma Hajek.


Njen suprug je Fransoa-Anri Pino, izvršni direktor kompanije Kering, koja u svom vlasništvu ima veliki broj modnih kuća, uključujući i Gucci, pa je par privukao mnogo pažnje jednom od najvažnijih događaja sezone.


U skladu s prilikom, Salma Hajek je ponela isključivo Gucci, i to jednobojnu modnu kombinaciju koja odiše otmenošću.

Već smo pisali da će potpuno crveni stajlinzi obeležiti 2024. godinu, a glumica je pronašla sjajan način da ne izgleda dosadno iako nosi istu nijansu od glave do pete.

 

Salma Hajek i Fransoa-Anri Pino na reviji brenda Gucci na Nedelji mode u Milanu
Salma Hajek i Fransoa-Anri Pino na reviji brenda Gucci na Nedelji mode u Milanufoto: Riccardo GIordano / ipa-agency.n / PA Images / Profimedia

Njen izbor bila je kratka kožna jaknica, lakovani model klasičnog dizajna sa crnim detaljima, i suknja do kolena, ravnog kroja.

 

Glumica Salma Hajek na reviji brenda Gucci na Nedelji mode u Milanu
Glumica Salma Hajek na reviji brenda Gucci na Nedelji mode u Milanufoto: Riccardo GIordano / ipa-agency.n / PA Images / Profimedia

To je upotpunila sandalama s platformama i visokim štiklama, takođe lakovanim, kao i kultnom tašnicom Jackie 1961, inspirisanom nekadašnjom prvom damom Amerike Džeki Kenedi.

 

Glumica Salma Hajek na reviji brenda Gucci na Nedelji mode u Milanu
Glumica Salma Hajek na reviji brenda Gucci na Nedelji mode u Milanufoto: Riccardo GIordano / ipa-agency.n / PA Images / Profimedia

Mudrim kombinovanjem mat i sjajnih komada Salma je postigla nešto dinamičniji look, pa njen stajling izgleda vrlo živahno i inspirativno.


Salma je, inače, u braku s Pinoom od 14. februara 2009. godine, a par je zajedno dobio ćerku Valentinu Palomu Pino, dok on ima i decu iz ranijih veza, između ostalih i s manekenkom Lindom Evanđelistom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Magični napitak Salme Hajek

 

makonda-tracker