sve popularinija

TAKO STAJLIŠ DA JE NAZVANA PO DŽEKI KENEDI! Romantična i šik torbica koju će u 2021. želeti SVI

0

Prošle su decenije otkad je modni svet prvi put ugledao ovaj model, a on nastavlja da dobija nove varijante i ne prestaje da oduševljava zaljubljenice u modu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nešto manje od godinu dana, na Nedelji mode u Milanu predstavljena je torbica za koju je bilo jasno da će biti pravi hit među influenserkama — nova varijanta jednog pomalo zaboravljenog Gučijevog modela, i to onog posvećenog jednoj od najvoljenijih američkih prvih dama!


Čuveni brend je, naime, u okviru svoje kolekcije za jesen i zimu pokazao javnosti pravo malo remek-delo u vidu torbice Jackie1961, koja je nazvana po supruzi Džona Kenedija i jednoj od najvećih modnih ikona XX veka Džeki Kenedi.

 

 

Ubrzo je ovaj model zavladao Instagramom zahvaljujući najpopularnijim zaljubljenicama u modu, a kako vreme prolazi njena slava ne jenjava, pa se ovoj torbici tek predviđa veliki uspeh.

 


Jackie1961 se, inače, može pronaći u pastelnim tonovima, i to u plavoj, ružičastoj, ljubičastoj, zelenoj, žutoj, ali i u crvenoj, beloj i crnoj boji, a tu su naravno i modeli koje krasi prepoznatljivi Gučijev zmijski print i crveno-zelena traka. Što se tiče cene, tzv. small hobo tašna trenutno se prodaje po ceni od 1.980 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gogobag8 (@gogobag9)

 

 

Inače, prvobitna vezija ove torbe nosila je naziv Fifties Constance i dizajnirana je pedesetih godina prošlog veka. Međutim, kada je tokom sedamdesetih Džeki Kenedi viđena kako od paparaca skriva lice jednim ovakvim modelom, on je ubrzo postao sinonim za njen šik stil, pa je ona ostala poznata kao — Džeki. Ona je velike momente slave imala i tokom devedesetih, kada ju je na piste vratio Tom Ford, ali i 2014. godine, kada ju je u jednoj kampanji s ponosom nosila Kejt Mos.

 

 

makonda-tracker