trendovi

NISU CRNE, ni crvene, ni bež... BALETANKE u ovoj boji biće ultimativni hit proleća 2024.

0

Ako kupujete nove baletanke, obratite pažnju na ovu riskantnu nijansu koju će trendseterke obožavati.

Baletanke koje će biti hit proleća 2024. jesu u srebrnoj boji!
Baletanke koje će biti hit proleća 2024. jesu u srebrnoj boji!foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Još jedan trend u boji cipela koji je na modnoj sceni popularan već neko vreme, a pogotovo kad autfitu želimo da dodamo statement par cipela, ove godine će biti na svakom koraku kada su u pitanju baletanke.

Ove ravne cipele uglavnom biramo u nekoj od neutralnih boja, poput crne ili bež, kako bi se što lakše uklopio u naš look, ali s ovom bojom baletanki metalik finiša teško ćemo proći nezapaženo!

Iako naizgled komplikovane za kombinovanje, srebrne baletanke zapravo su mnogo "nosivije" nego što izgledaju.

Srebrna boja baletanki savršen je izbor za uvod u prolećne dane, a svetlucavim metalik finišem podići će modnu kombinaciju, posebno ako ih uklopimo u monohromatski look u tamnoj nijansi, spojimo s neutralnim i nežnijim bojama ili teksas komadima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ByJOELIA (@joeliaph)



Uz srebrni model baletanki, ovu boju, koju većina nas ne nosi na dnevnoj bazi, bez problema ćemo dodati svakodnevnim autfitima i dati im posebnu dimenziju, bez uključivanja drugih jarkih nijansi boja.

Za one koji su u potrazi za osveženjem prolećne kolekcije cipela, srebrne baletanke izvrsna su opcija koja je spoj udobnosti i šika, a u dizajnerskim i high street opcijama dolaze u raznim modelima, od klasičnih, kožnih s tek decentnim dodatkom mašnice, do mrežastih ili s dodacima kaišića piše Miss7.

 

Bonus video

Cipele Anastasije Ražnatović


 

 

makonda-tracker