inspiracija

Sofisticirano, otmeno & NENADMAŠNO: Slavna Srpkinja očarala Pariz stajlingom iz kog mogu da uče prve dame

1

Jedna od najuticajnijih influenserki današnjice uživa na Nedelji mode, gde se pojavila u vrlo šik modnoj kombinaciji

Tamara Kalinić je jedna od najpoznatijih svetskih influenserki
Tamara Kalinić je jedna od najpoznatijih svetskih influenserkifoto: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre nekoliko dana počela je Nedelja mode u Parizu, koja okuplja najuticajnija imena u svetu mode, a među onima koji ne mogu da propuste ovu manifestaciju su influenserke.


Jedna od najpopularnijih među njima je i naša Tamara Kalinić, koja je već posetila nekoliko revija i oduševila svojim modnim izdanjima, a jednim je ostavila poseban utisak.


Tamara, koja neguje vrlo otmen stil, pokazala je da je za povratak u Parizu, u kom je živela neko vreme, odabrala predivan komplet koji zrači jednostavnom elegancijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Ona je pozirala u tamnom dvodelnom setu s tankim, belim i vertikalnim prugama. Gornji deo čini klasični strukirani sako s nazubljenim reverima, koji naglašava ramena, dok je donji efetkna poslovna suknja s decentnim šlicem.


Kombinovala je ovaj komplet sa crnim majicom s visokim okovratnikom, crnim čarapama i salonkama, a sve je upotpunila crnom pismo-tašnom.

 

Podsetimo, Tamara Kalinić preselila se pre nekoliko godina u Pariz iz Londona, a skrasila se u stanu u blizini Jelisejske palate.

1 / 10 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, kako je javio francuski CNews, nakon jednog povratka s putovanja, ona je po povratku kući zatekla opljačkan stan, a nestale su joj luksuzne torbe, satovi i drugi predmeti, navodno u visini od čak 300.000 evra. 

 

Ona se potom preselila u Milano, gde živi s verenikom već neko vreme.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mob wife estetika

 

makonda-tracker