svet žudi za njom

Nosiće se zauvek i izgleda NADMOĆNO (a tako i košta): Torba Tamare Kalinić najavljuje trend koji smo obožavale

0

Nakon što smo dugo stavljali lepo ispred praktičnog, sada se pojavio model koji spaja sve što očekujemo od tašne, a među prvima ga nosi – ko drugi – naša Tamara

Tamara Kalinić uvek je odevena po naj(naj)novijim trendovima
Tamara Kalinić uvek je odevena po naj(naj)novijim trendovimafoto: tamara, Instagram

 

Poznata influenserka Tamara Kalinić svetski je popularna, i to ne bez razloga.

 

Uvek savršeno doterana, uvek u korak s najnovijim trendovima, bez izuzetka s merom u svemu, ni ne čudi što je omiljena srpska trendseterka obavezna zvanica u prvim redovima najprestižnijih revija.


Nakon što je bila na više putovanja, influenserka je ovih dana ponovo u Milanu, gde živi sa svojim dečkom Filipom Testom, a sada je svojim pratiocima pokazala kako uživa u slobodnom vremenu.

 

Ona se fotografisala tokom šetnje jednim od najlepših italijanskih gradova, u vrlo trendi crno-beloj kombinaciji za svaki dan. U pitanju je spoj dubokih pantalona širih nogavica i efektnog kratkog topa preko kog je ponela belu laganu košulju.


Ipak, u centru pažnje je aksesoar koji je Tamara ponela – tašna Dior Toujours, koju ona naziva savršenom za potrepštine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Kao i većina trendi devojaka, ona obično nosi minijaturne i vrlo elegantne torbice, ali kada je u pitanje obavljanje dnevnih obaveza i ležerniji izlazak, potrebno joj je da joj pri ruci bude sve što može da zatreba u toku dana. Tada su nam neophodne nešto veće torbe, a ova tašna je baš takva. Uz to, ona nam budi nadu da se vraća trend velikih torbi, koji je bez sumnje omiljen među devojkama.


Dizajn modela Dior Toujours potpisuje Marija Gracija Kijuri, a predstavila ga je u okviru kolekcije za proleće i leto 2023. godine i odlikuje ga elegantna i bezvremena silueta.

 


Prošivena je u Diorovom prepoznatljivom macrocannage stilu i "pojačana" delikatnom završnom obradom, a poseban detalj su privesci koji formiraju reč – "Dior".

 

Ova tašna dostupna je u trima veličinama, a srednja i velika odličan su izbor za svaki dan, dok je najmanja bolja opcija za večernji izlazak. Iako se prodaje u žutoj, latte, bež i sivoj boji, najpopularnija je crna varijanta, koju je ponela i naša Tamara Kalinić.

 


Izrađena je od teleće kože, ima unutrašnji odeljak za lakše organizovanje, podesive ručke tako da se može nositi i na ramenu i u ruci, vrlo je prostrana i jednostavno po ukusu svake žene.


U zavisnosi od veličine, njene cene iznose 3.500, 3.900 ili 4.400 dolara... jer ipak je to Dior!

 

 

makonda-tracker