probajte što pre

Noge izgledaju duže i zategnuto, a stajling skuplje: Ako volite kožne pantalone, ovo morate da znate

0

Da biste iskoristili pun potencijal kožnih pantalona, pažljivo birajte obuću, a jednu vrednu lekciju u vezi s tim dobili smo od Megan Markl, Amal Kluni i kraljice Leticije od Španije

Olivija Kulpo često nosi kožne pantalone skinny kroja
Olivija Kulpo često nosi kožne pantalone skinny krojafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kožne pantalone održavaju popularnost iz generacije u generaciju i nastavljaju da budu simbol odvažnog stila, odišući jedinstvenim modnim izrazom i senzualnošću.


Njihova vanvremenska privlačnost i činjenica da čine da look izgleda luksuznije učinila je pantalone od kože jednim od omiljenih modnih komada vodećih trendseterki u svetu, a to koliko su još uvek omiljene dokaz je njihove sposobnosti da se prilagode svakoj modnoj eri i pokretu.


Kožne pantalone prošle su kroz veliku evoluciju, a proteklih sezona uglavnom se nose skinny modeli, koji stvaraju utisak izduženijih i zategnutijih nogu, a taj efekat može da bude jači ako odaberete pravu obuću.

Koja obuća se nosi uz kožne pantalone?


Očigledan izbor nekada je najbolji, a iz stila Amal Kluni, Megan Markl, Olivije Kulpo, španske kraljice Leticije i drugih slavnih ljubiteljki skinny kožnih pantalona videli smo da uz njih najbolje idu klasične salonke visokih štikli.

 

Olivija Kulpo kombinovala je crne skinny kožne pantalone s belim salonkama
Olivija Kulpo kombinovala je crne skinny kožne pantalone s belim salonkamafoto: Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najbolje odevene žene sveta obično biraju modele špicastog vrha, koji dodatno izdužuju nogu, ali nećete pogrešiti ni ako se odlučite za cipele oblog ili kockastog vrha. Takođe, dodatna pomoć mogu biti tzv. "gole cipele", odnosno modeli s providnim gornjim delom, kao i nude obuća.

 

Megan Markl rado nosi uske kožne pantalone
Megan Markl rado nosi uske kožne pantalonefoto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Salonke neće previše "štrčati" u odnosu na pantalone, već deluju kao njihov svojevrsni produžetak, a figura će izgledati vizuelno izduženo.

 

Amal Kluni u kožnim pantalonama i salonkama
Amal Kluni u kožnim pantalonama i salonkamafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Efekat će biti i vrlo upečatljiv spoj glamuroznog i edgy stila, što je savršeno za večernje prilike.

 

Kožne pantalone skinny kroja i kožne helanke najbolje je nositi sa salonkama s visokim štiklama
Kožne pantalone skinny kroja i kožne helanke najbolje je nositi sa salonkama s visokim štiklamafoto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Haljina za Novu godinu spremna za 5 minuta

 

makonda-tracker