ma, bravo!!!

Možda bi Ana Vintur rekla "NE", ali sve trendseterke kažu "DAAA": Tamara Kalinić u moćnom izdanju koje se lako kopira

0

Crno je boja i za dan i za noć, a kad je začinite kao što to radi Tamara, ma ne možete da pogrešite 

Tamara Kalinić crnim stajlingom oduševila sve
Tamara Kalinić crnim stajlingom oduševila sve foto: Instagram / tamara

Naša poznata influenserka Tamara Kalinić jedna je od onih žena koje svojim izgledom plene pažnju i izazivaju opšte oduševljenje gde god da se pojave. 

 

Njena lepota, savršen ten i linija često su predmet pisanja medija, ali se čini, da je stil ipak pobednik u svakom nadmetanju.

 

Tamara voli opštene kombinacije, ali kada to trenutak zahteva i te kako zna da se dotera, istakne svoju savršenu figuru i učini da mnogi za njom - uzdahnu.

 

 

Nedavno, Tamara je otputovala u Tokio gde će provesti nekoliko dana i tom prilikom je sa svojim vernim pratiocima podelila fotografiju koja je oduševila sve.

 

Čini se da ovaj veliki prelepi grad niko nije ni primetio, već da su svi pogledi bili prikovani za Tamarin savršeni crni komplet.

 

Ona je za ovu priliku odabrala prelepi crni korset sa neobičnim detaljem u obliku ruže na dekolteu i crne pantalone širokog kroja, koje su se savršeno uklopile uz njega. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Kako je top bio malo kraći, u nekim trenucima se malo nadzirao njen kao izvajan stomak, što je celoj kombinaciji dalo dozu seksepila.

 

Uz to influenserka je ponela i crni kaiš sa velikim srebrnim nitnama i sivu torbu poznatog svetskog brenda. 

 

Srebrni i crni nakit upotpunili su ionako modernu kombinaciju, pa ne iznenađuje što su mnoge dvojke odmah poležele da iskoriraju Tamarin savršen stajling.

 

 

makonda-tracker