za prelaznu sezonu

Jedan detalj menja kompletan look: Izdanje Snežane Borjan koje je istovremeno i damsko i ultraseksepilno

2

Supruga Milana Borjana pojavila se juče na jednom događaju u vrlo trendi modnom izdanju koje ostavlja utisak

Snežana Borjan u crno-narandžastoj kombinaciji
Snežana Borjan u crno-narandžastoj kombinacijifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Jedan poznati brend proizvoda za negu kose juče je u Beogradu održao promociju koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je bila i Snežana Borjan, nekadašnja direktorka marketinga FK "Partizan" i supruga golmana kanadsko-srpskog Milana Borjana.


Poznata po stilu koji privlači pažnju i ostavlja utisak, Snežana Borjan i ovog puta je bila spremna za fotografisanje, u atraktivnoj kombinaciji koja skreće pažnju.


Popularna lepotica pojavila se u kombinezonu pripijenom uz telo i narandžastim cipelama s duplom platformom i visokim štiklama.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

To je sjajno uklopila s Versace tašnicom narandžaste boje, manjim modelom s lančićem, ali poseban detalj je ogromna ešarpa kojom se supruga Milana Borjana ogrnula i tako dodala šik notu svom izgledu.

Marame – neprolazan trend za prelaznu sezonu


Predimenzionirane marame svih vrsta i u narednim mesecima biće zastupljene kako u svečanijim tako i u ležernijim modnim kombinacijama, a ako se ne plašite da eksperimentišete s njima – mogu biti vaše glavno modno oružje!

 


Možete ogromnu ešarpu nositi umotanu oko vrata, možete da je prebacite preko tela i pričvrstite pojasom, a izgledaće vrlo efektno i ako se samo ogrnete njom kao Snežana Borjan.

 

Snežana Borjan u crno-narandžastoj kombinaciji
Snežana Borjan u crno-narandžastoj kombinacijifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ovaj detalj posebno je praktičan u prelazno doba godine, kada su promene vremena i temperature nagle, pa je zgodno imati ga pri ruci da se ugrejete, a uvek su atraktivan dodatak prolećnom stilu.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Snežana Borjan uživala na Maldivima, pa sve nazdravila šampanjcem

 

makonda-tracker