praktična & šik

Najmudriji način da potrošite novac u februaru: Isidora Simijonović ima JEDINU SUKNJU koja vam je neophodna ovog proleća

0

Nosi se i uz patike i uz štikle, biće večno u modi, lagana je, udobna i tako praktična. Ova suknja s razlogom je opsesija influenserki proteklih godina!

Isidora Simijonović, koja igra Anu u seriji 'Azbuka našeg života', ponela je u više prilika šik suknju za svaki dan
Isidora Simijonović, koja igra Anu u seriji "Azbuka našeg života", ponela je u više prilika šik suknju za svaki danfoto: simijonovicisidora/Instagram

Serija "Azbuka našeg života" odnedavno se vratila na male ekrane drugom sezonom, pa imamo priliku da vidimo nastavak priče o junacima koje publika obožava.


Tako ponovo gledamo glumicu Isidoru Simijonović u ulozi Ane, a ona je nedavno na Instagramu podelila neke od najlepših trenutaka sa snimanja nove sezone ovog ostvarenja.


Kada smo zavirili na njen profil na ovoj društvenoj mreži, međutim, za ono nam je zapalo još nešto – komad za koji kažu da će biti apsolutni hit tokom prolećne sezone, a Isidora ga je odavno nosila u više prilika.

 


Ona je, naime, u više navrata pozirala u teksas suknji midi dužine, koja se proteklih godina vraća kao jedan od omiljenih Y2K trendova. Poslednji put glumica je podelila fotografije u njoj tokom boravka u Njujorku, kada ju je kombinovala s teksas jaknom, belom majicom i kaubojkama.

 


Nešto pre toga, ovaj denim on denim spoj nosila je sa laganom zelenom košuljom i braon kaišem, što je još jedan sjajan način da se stilizuje suknja od džinsa.

 

 

Teksas midi-suknje – glavni trend za prelaznu sezonu

 

Veliki povratak teksas suknje počeo je još pre nekoliko sezona, a ona se pokazala kao jedan od omiljenih komada za prelazno doba godine među influenserkama i savršen dodatak street stilu.

 

 

Ona se uglavnom kombinuje s jednako pouzdanim odevnim predmetima: vanvremenskim krojevima, klasičnim košuljama, minimalističkim detaljima...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mocha.break


Najbolje od svega je što se suknja od džinsa može nositi cele godine, iako najviše u toplijim mesecima, a midi modeli su posebno popularni. Bez obzira na to birate li nizak ili visok struk, plisirano, ravan, pencil ili A-kroj, dobićete look koji deluje nonšalantno, urbano i efektno, a ipak može da se začini elegancijom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

MODA NAS TRUJE: Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker