PRESLATKI

Od njenog brata je dobio ŠAMAR, a od porodice PREZIR: Ljubavna priča Snežane i Milana Borjana je bila surova BORBA

0

Njihov brak je bio pravi rolerkoster, ali su sve izazove uspeli da prevaziđu 

Ljubavna priča Snežana i Milana Borjana
Ljubavna priča Snežana i Milana Borjana foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnji golman i kapiten Crvene Zvezde Milan Borjan godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Snežanom. Oni su jedno drugom velika podrška. Koliko se vole moglo se videti i večeras, na prestoničkom događaju koji je upriličio ovaj poznati par. 

 

Snežana je pre nego što je uplovila u brak sa Borjanom bila direktorka marketinga fudbalskog kluba Partizan. Već tada se moglo predpostaviti da će njihova veza biti interesantna javnosti.

 

Kada su se upoznali među njima su bljesnule vranice privlačnosti i ljubavi, ali nije sve išlo onako kako su želeli. Već na samom početku, dogodile su se stvari koje su govorile da im neće biti lako.

 

 

- U našoj kući, Milan je bio omražena ličnost. Bio je čovek koji je sklonio mog brata sa gola u Radničkom iz Niša - priznala je Snežana svojevremeno.

 

Problemi među njima su kasnije kulminirala i došlo je do ozbiljnog konflikta.

 

- Želela sam da organizujem rođendansko iznenađenje svom bratu, koji je u to vreme igrao u istom klubu sa Milanom. Bila mi je potrebna pomoć nekog od njegovih kolega, a pošto nisam imala Milanov broj, na predlog prijateljice poslala sam mu poruku na “Instagramu”, koji sam neposredno pre toga počela da koristim. Zapravo, umesto tekstualne poruke, slučajno je otišla moja 'napućena' slika, pripremljena za profil - rekla je Snežana, a Milan je za Hello! priznao da ga je poruka iznenadila.

 

Snežana Borjan je u braku sa Milanom 8 godina
Snežana Borjan je u braku sa Milanom 8 godinafoto: snezanafi, Instagram

- Kad mi je stigla slika direktorke 'Partizana', moj jedini odgovor je bio 'šta reći. Usledila je poruka pojašnjenja, i tako je sve krenulo. Iako mi se dopala na prvi pogled, iz poštovanja prema njenom bratu nisam se usuđivao da odmah krenem sa nekom emotivnom pričom, ali je s vremenom sve došlo na svoje. Prvo smo se dopisivali, zatim smo počeli da se viđamo, a godinu dana kasnije smo se venčali - rekao je Borjan koji je bio nestrpljiv kada je Snežu trebalo da poljubi prvi put.

 

Nakon što su odlučili da uplove u vezu i kada su se Milan i Snežana zavoleli, nastao je opšti haos.

 

- Najteže je bilo priznati njenom bratu da smo zajedno. Kada sam mu rekao, deknuo mi je šamar, a onda smo popili po viski i sve je bilo okej. Pitao me je samo ’pa je l’ si ti normalan, ona je teška osoba, šta ćeš sa njom’, ja sam samo rekao da hoću da rizikujem - ispričao je Borjan u jednoj domaćoj emisiji.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sedeli smo na pumpi i pričali. Osećao sam veliku želju da je poljubim i mislim da je i ona želela isto, ali nismo znali kako to da realizujemo. Pitao sam je da li ima veštačke trepavice, odgovorila je da nema. Iskoristio sam priliku da joj kažem da laže i dok je ona tvrdila suprotno, tražio sam da zažmuri. Tada sam je poljubio - ispričao je svojevremeno za "Gloriju" Milan Borjan, dok je Snežana priznala da je bila zatečena.

 

- Očigledno je da tada nisam znala za tu foru. On je mlađi od mene, tako da se poneo u skladu sa novim trendom i žargonom.

 

Snežana i Milan svoju ljubav brižljivo neguju i ističu da je uzajamno poverenje najvažnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

- Najvažnije je da među partnerima postoji uzajamno poverenje. Nas dvoje od prvog dana imamo kvalitetan i zdrav odnos i otvoreno pričamo o svemu. Volimo i da se šalimo. Beograd je pun lepih devojaka koje je teško ne primetiti, pa mu ponekad skrenem pažnju da i on pogleda u pravcu neke lepotice -  rekla je Snežana, dok Milan nije skrivao koliko je srećan sa njom.

 

- Srećan sam što sam dobio priliku da upoznam takvu ženu, oženim je i sa njom stvorim porodicu. Od kada sam je upoznao sve mi je krenulo u punom sjaju. Volimo se, poštujemo i uzajamno podržavamo.

 

Teške reči i osećanja su ostavljena iza sebe i njih dvoje su vezu krunisali brakom 2016. godine i porodicu upotpunili rođenjem sinčića Filipa. Nakon toga oni su sebi napravili porodični dom na obodu grada gde uživaju sa ostatkom porodice.

 

Milan i Snežana Borjan uživaju u svojoj ljubavi
Milan i Snežana Borjan uživaju u svojoj ljubavi foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

- Imali smo mnogo problema u početku, jer su se mnogi mešali, ali držali smo se jedno drugog i dan danas držimo to naše carstvo - kazao je goman jednom prilikom za Story.

 

- Od prvog dana donosimo odluke zajedno, sve spolja nas ne interesuje i ne damo nikome da nam poremeti naš mir - bio je iskren Milan. 

 

Bonus video:

 

Snežana Borjan u provodu 

 

 

makonda-tracker