fenomenalna

DUGO nije nosila ništa bolje! GLAM haljina Megan Foks koja Džoa Manganijela sigurno nije ostavila ravnodušnim

0

Megan Foks bila je zvezda People's Choice nagrada u beloj haljini Vivijen Vestvud.

Megan Foks
Megan Foksfoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

I gotik i glam!

 

Slavna glumica Megan Foks na dodeli People's Choice nagrada donela je stil za pamćenje i bila verovatno jedna od najprimećenijih diva crvenog tepiha.

 

Ova lepotica je poslednjih meseci na meti negativnih komentara zbog estetskih intervencija kojima se podvrgavala, a i inače je poprilično promenila svoj imidž. Međutim, ovog puta je dobila mnoštvo komplimenata i pozitivnih komentara za stil, a imala je i  zbog čega.

 

Naime, Megan je ponela belu haljinu s potpisom Vivijen Vestvud, bez bretela i rukava, a od materijala koji se blago presijava i bez problema bi mogla da se nosi i kao venčanica!

 

Ona ju je ukombinovala sa cronm čoker-ogrlicom, Natalia Fedner narukvicom, koja može da se kupi po ceni od $675, kao i nakitom koji potpisuje Pasquale Bruni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @meganfox.fans

 

I sama Megan je napisala da je ova haljina omaž njenoj ulozi Dženifer u filmu "Dženiferino telo" iz 2009. godine, koji ju je proslavio, a na svojoj maturi Dženifer takođe nosi čipkastu belu haljinu, koja sada spada i u kultne filmske haljine.

 

 

Inače, Megan je dodelila nagradu na People’s Choice Awards za najbolji Sci-Fi/fantazija šou zajedno s kolegom, glumcem Džoom Manganijelom, odnedavno bivšim suprugom Sofije Vergare, od koga se razvela jer nije htela da ima decu. Nema sumnje da je i Džoa oduševila Meganina haljina!

 

Megan Foks na dodeli People's Choice nagrada sa Džoom Manganijelom
Megan Foks na dodeli People's Choice nagrada sa Džoom Manganijelomfoto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina je uništila karijeru

 

makonda-tracker