SUPERTRENDI

Obožavali ste je kao brinetu? Sačuvajte je u sećanju, jer Megan Foks više NE IZGLEDA ISTO

0

Od zanosne brinete nije ostalo ništa, a mnogi kažu da izgleda deceniju mlađe

NOVA FRIZRA MEGAN FOKS JE JESENJI MUST HAVE
NOVA FRIZRA MEGAN FOKS JE JESENJI MUST HAVE foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Megan Foks je oduševila fanove svojom neverovatnom transformacijom, nakon što se u javnosti pojavila sa sasvim novom bojom kose.

 

Ona je mnoge impresionirala ultra glamuroznim odevnim kombinacijama, koje su uz novu frizuru i boju kose izgledale - savršeno.

 

Poznata glumica pojavila se juče u Njujorku u fantastičnom sivom izdanju i tom prilikom mogli smo da vidimo da izgleda potpuno drugačije nego ikada.

 

 

Megan je nosila sivi karirani jorgan kaput sa upečatljivim detaljima oko kragne i crnim dugmadima. Čini se da je htela da postigne mladalački izgled, pa nije odolela novom trednu, džakastim dečačkim pantalonama, sa niskim strukom iz kojih je virio donji veš, baš kako što se to nosilo 2000. godina.

 

Ipak, ništ nije moglo da ostavi u senci njen novi izgled, jer je uspela ne samo da iznenadi sve, već i da se podmladi toliko da je gotovo bilo nemoguće prepoznati je.

 

NOVI SUPERTRENDI IZGLED MEGAN FOKS OPČINO SVET
NOVI SUPERTRENDI IZGLED MEGAN FOKS OPČINO SVETfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Megan važi za jednu od najlepših svetskih brinteta, pa je ogromno iznenađenje bilo videti da je braon pramenove zamenila kratkom bakarnom bojom.

 

Iako pomalo neobična, Megan Foks je zapravo pokazala koja frizura će ove jeseni biti aposlutni modni must have. U tmurne dane unela je radost ovom jarkom, vedrom bojom i učinila da svi zastanu i ostanu fascinirani efektom koji je postigla.

 

Bonus video:

 

Ovo je savršena frizura za tanku kosu

 

makonda-tracker