učimo od najboljih

U patikama i haljini izgleda bolje nego pola Venecije: Ovaj stajling Blejk Lajvli je LEKCIJA koju svi mogu da usvoje

0

Čak i kada šeta Njujorkom bez trunke šminke i odevena tako da joj bude udobno, šarmantna glumica ostaje modna diva. Njena tajna je u detaljima!

Blejk Lajvli u svakoj prilici izgleda božanstveno
Blejk Lajvli u svakoj prilici izgleda božanstvenofoto: EPA/IAN LANGSDON

Možda su oči modne javnosti trenutno uprte u Veneciju, gde se održava 80. Međunarodni filmski festival, ali glumica Blejk Lajvli u ležernom izdanju za šetnju sa suprugom i bez trunke šminke podseća slavne lepotice ko je "mama".


Glumica poznata po tome što nema stilistu i uglavnom sama osmišljava sve svoje odevne kombinacije, pa čak i one najbajkovitije, za crveni tepih, viđena je juče na ulicama Njujorka i – oduševila.


Blejk Lajvli i njen suprug i kolega Rajan Rejnolds uslikani su dok su šetali šetali, a par je sve vreme ležerno ćaskao i smejao se. Nije poznato jesu li se uputili na ručak ili su završavali neke dnevne obaveze, ali su oboje bili odeveni ležerno i udobno, što u Blejkinom slučaju nikada ne znači da nije bilo i ultratrendi.

 

Glumica je za ovu priliku odabrala laganu lanenu haljinu, model brenda Spell nazvan Flora zbog predivnog cvetno dezena kojim je ukrašena.

 

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds u Njujorku
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds u Njujorkufoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Haljinica za koju je Blejk izdvojila nešto manje od 290 dolara je midi dužine, vrlo lagana i oslikana cvetovima pastelnih nijansi. Zahvaljujući tome i tankim bretelama ona odiše romantikom, a vrlo je sofisticirana i očigledno udobna.


Mogla je Blejk Lajvli da kombinuje ovaj komad sa sandalama, espadrilama, baletankama... i ne bi pogrešila. Ipak, modna zvezda kao što je ona otišla je korak dalje i potrudila se da pronađe patike ukrašene istim nijansama kakve se nalaze na haljini, što je mala lekcija o stilu koju mnogi mogu da usvoje.

 

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds tokom šetnje Njujorkom
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds tokom šetnje Njujorkomfoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da ne bude sve jednolično, glumica se postarala začinivši svoj stajling raznobojnom Chanel tašnicom kojom dominira tamna nijansa ljubičaste, koja skreće pažnju i čini autfit još živahnijim.

 

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds u Njujorku
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds u Njujorkufoto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tako to rade devojke kojima stilista ni ne treba!

 

Blejk Lajvli, inače, spada u najbolje odevene žene Holivuda, a u galeriji se podsetite još nekih njenih modnih kombinacija.

1 / 6 Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

 

BONUS VIDEO

Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji 

 

 

makonda-tracker