potpuno različite

Modni okršaj Kaće Gobeljić i Ane Sević: Jedna u stilu Kim Kardašijan, druga u kombinaciji u kakvoj pevačice retko viđamo

0

Beograd je ponovo bio mesto glamura i prestiža, a mnoge poznate dame prošetale su u prelepim taoletama 

foto: Damir Dervišagić, Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Damir Dervišagić, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Supruga našeg poznatog fudbalera Snežana Borjan s nestrpljenjem je isčekivala današnji dan i trenutak kada će u prestonici okupiti poznate kako bi promovisala novi biznis kojim je krenula da se bavi.

 

Kao i mnogo puta do sad, na spisku zvanica našle su se poznate dame među kojima su bile i pevačice Katarina Gobeljić, Ana Sević, Ilda Šaulić, a tu je bila i Ana Rajković.

 

Kao i svaki dobar domaćin, Snežana je svoje goste dočekala u prijatnoj i veseloj atmosferi, a nakon što su se svi slikali na crvenom tepihu, mogao je da počne program i na kraju ono zbog čega svi vole ovakva okupljanja - druženje.

 

 

Ove večeri sve oči javnosti bile su uprte u naše dve poznate pevačice, Anu Sević i Katarinu Gobeljić, koje su na proslavu stigle među prvim goščama.

 

Kaćin stajling su svi odmah primetili, jer je blistala u crnom uskom kompletu, koji je istakao njene bujne grudi i vitku liniju, a mnoge je na prvi pogled podsetila na starletu Kim Kardašijan.

 

Kaća je mnoge podestila na Kim Kardašijan
Kaća je mnoge podestila na Kim Kardašijan foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Čini se da se Kaća baš potrudila da ove večeri pobere simpatije kompletne javnosti, a svi su primetili da Katarina ima savršenu liniju i da izgleda bolje nego ikada.

 

Za razliku od nje, pevačica Ana Sević odlučila se za nešto veseliju kombinaciju boja. Ona je iskombinovala bele elegantne pantalone sa ljubičastom bluzom, a preko nje je ponela plišani prsluk svetloplave boje koji je svima odmah zapao za oko. Uz to ponela je cipele sa vrtoglavo visokim štiklama, koje su učinile da izgleda sjajno.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako u potpuno različitim stajlinzima, ove dve dame su pobrale simpatije svih prisutnih, a čini se da je Ana baš uživala dok se mnogo puta fotografisala svojim telefonom kako bi prekratila vreme do početka događaja.

 

Čiji stajling se vama više dopada? 

 

 

Bonus video:

 

Kako Snežana Borjan sprema večeru? 

 

makonda-tracker