nešto drugačije

Kad spazite ovaj detalj, shvatićete zašto su je svi gledali: Na prvi pogled obična haljina, na drugi – OGROMNA HRABROST

0

Glumica Džilijan Anferson pojavila se na dodeli Zlatnih globusa u naizgled jednostavnoj beloj haljini, ali ovo nije samo još jedna već viđena kreacija balskog kroja

Neobična haljina Džilijan Anderson ima izvezeno nešto što verovatno niste očekivali da ćete videti na crvenom tepihu
Neobična haljina Džilijan Anderson ima izvezeno nešto što verovatno niste očekivali da ćete videti na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

U Los Anđelesu je sinoć održana svečana 81. dodela nagrada Zlatni globus, koja je okupila sam holivudski krem, a pored toga ko je dobio prestižne nagrade danas se, naravno, najviše priča o haljinama koje smo videli na crvenom tepihu.


Jedna od slavnih glumica koje su pozirale okupljenim foto-reporterima bila je Džilijan Anderson, slavna Skali iz "Dosijea Iks", koja nas proteklih godina oduševljava u seriji "Seksualno obrazovanje".


Čuvena glumica pojavila se u naizgled običnoj beloj haljini balskog kroja, ali je ona zapravo mnogo, mnogo više od toga.

Haljina Džilijan Anderson na dodeli Zlatnih globusa


Glumica je crvenim tepihom prošetala u kreaciji koju potpisuje Gabriela Hearst , a ona osmišljena i izrađena specijalno za Džilijan.

 

Džilijan Anderson na dodeli Zlatnih globusa 2024.
Džilijan Anderson na dodeli Zlatnih globusa 2024.foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Toaleta je boje slonovače, ima jednostavan korset pripijen uz telo, a u pitanjuje model bez rukava i bretela. U predelu struka počinje raskošna suknja, koja se širi u obliku zvona, puna volumena, a ona krije i jednu tajnu.


Ukrašena je, naime, suptilnim vezom inspirisanim – ženskim polnim organom, prenosi InStyle, iako je Džilijan Anderson za People prokomentarisala da je njena toaleta "prekrivena božurima". Kasnije je, ipak, za Deadline priznala šta je u pitanju.


Ima po sebi vagine – rekla je na crvenom tepihu dok je pričala o svojoj nesvakidašnjoj haljini i dodala da ju je ponela "iz mnogo razloga".

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Brend Gabriela Hearst izdao je saopštenje u kom je istakao da je za svaki od oblika trebalo tri i po sata veza, a cela suknja je prekrivena njima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)


Glumica je svoje izdanje upotpunila okruglom tašnicom iste kuće i nakitom brenda Chopard.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Haljina menja boju

 

makonda-tracker