wow!

Kao PRINCEZA RATNICA, a tako ženstvena: Stajling Zendaje za promociju nove "Dine" bio je NESTVARAN & po ukusu Voga

0

Zendaja uvek nosi remek-dela, a u Meksiko Sitiju ponela je pravu modnu čaroliju.

foto: Carlos Tischler/ Eyepix Group / imago stock&people / Profimedia
foto: Carlos Tischler/ Eyepix Group / imago stock&people / Profimedia

Kada se Zendaja Kolman pojavi na crvenom tepihu, jasno je da će privući pažnju celog sveta! Baš zbog toga ona izuzetno vodi računa šta će predstaviti i na koji način, a ima tu moć da nekome čak i donese slavu.

 

Ona je to upravo uradila ponevši kreaciju kreatorke u usponu tokom turneje na kojoj su promovisali drugi deo filma "Dina", gde glumi sa Timotijem Šalameom, koji se poslednjih meseci zabavlja sa Kajli Džener. 

 

Tokom fotografisanja u Meksiko Sitiju, Zendaja je ponela neobičnu i pomalo avangardnu kreaciju brenda Torishéju, po prvi put na crvenom tepihu.

Kako Zendaja, kao i Šalame, voli "tematsko" oblačenje, ne čudi što je birala autfit u kome je blistala baš poput ratnice, ali savršeno elegantne.

 

Zendeja u fenomenalnom Torisheju autfitu
Zendeja u fenomenalnom Torisheju autfitufoto: Jorge Nunez / Zuma Press / Profimedia

Zendaja je ponela ukršeni halter-top uz crveno-crnu maksi-suknju sa vrtoglavim izrezom. Dizajnerka Torišeju Dumi debitovala je na Nedelji mode u Parizu s kreacijom koju je nosila niko drugi do Naomi Kembel.

 

Inspirisana svojim afričkim poreklom, dizajn koji predstavlja odlikuje tradicija povezana sa dekonstrukcijom, čime čini neobičan i efektan spoj.

 

S obzirom na to da je ovaj njen autfit pohvalio i sam Vognema sumnje da će i ova dizajnerka biti ime za koje će se tek čuti, a od Zendaje se i inače očekuje samo maksimalno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

 

makonda-tracker