ženstveno

Ovaj spoj svaku ženu za sekund pretvara u ZAVODNICU: Srpska glumica u kombinaciji s kojom nema greške u prelaznoj sezoni

0

Poznata glumica Aleksandra Belošević ponela je proveren stajling koji vam može poslužiti kao modna inspiracija za razne prilike

Aleksandra Belošević igra u filmu 'Poslednji strelac'
Aleksandra Belošević igra u filmu "Poslednji strelac"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je danas održana konferencija za medije povodom predstojeće premijere filma "Poslednji strelac", u kom ćemo u glavnom ulozi gledati glumca Nenada Jezdića.


Tim povodom, ekipa koja stoji iza filma razgovarala je s predstavnicima medija, a među glumcima je bila Aleksandra Belošević, koja je za ovu priliku odabrala vrlo šik izdanje.


Ona je stigla u klasičnoj kombinaciji za prelazno vreme, s kojom nema greške u ovo doba godine, a u pitanju je vanvremenski spoj po ukusu svake devojke.

Glumica je, naime, ponela jednostavnu crnu rolku pripijenu uz telo, kratku suknju i čizme do kolena, a sve je upotpunila kožnom jaknom.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dok je ostatak njenog modnog izdanja u tamnim bojama, Aleksandra je odabrala mini-suknju u bež nijansi, vrlo šik komad s decentnim kariranim dezenom. U pitanju je kratka i plisirana suknja, efektna i savršena za svaku sezonu, koja stvara upečatljiv kontrast i čini stajling interesantnijim.

 

Glumica Aleksandra Belošević igra u filmu 'Poslednji strelac'
Glumica Aleksandra Belošević igra u filmu "Poslednji strelac"foto: Antonio Ahel/ATAImages


Mini-suknja i čizme do kolena – uvek u modi


Kombinacija kratke suknje i visokih čizama spada u kombinacije koje nikada neće izaći iz mode, bez obzira na to nosite li visoke ili niske štikle i za kakav se model suknje opredelite.


Ovaj spoj posebno se nosi u prelazno doba godine, pred prolećnu sezonu i tokom jeseni, a uz dodatak kvalitetnih čarapa pravi look s kojim nema greške.

 

Tejlor Svift često kombinuje visoke čizme s kratkom suknjom
Tejlor Svift često kombinuje visoke čizme s kratkom suknjomfoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dizajneri su ovaj miks predstavili u kolekcijama za 2024. godinu, a očekuje se da će dominirati teksas suknje, pre svega u spoju sa džemperima i šik sakoima, dok se nešto elegantnije plisirane uglavnom kombinuju s bluzama i tankim rolkama.

 

Glumica Vaja Dujović pre nekoliko meseci je ponela efektan spoj kratke suknje i ravnih čizama do kolena
Glumica Vaja Dujović pre nekoliko meseci je ponela efektan spoj kratke suknje i ravnih čizama do kolenafoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mob wife estetika je u trendu

 

makonda-tracker