tako šik

ROLKA za večernji provod? Apsolutno! Koketno izdanje Milice Pavlović kakvo može da se nosi u bezbroj prilika

1

Popularna pevačica odabrala je neočekivan spoj i pokazala kako mudro kombinovati komade kada je neophodna zimska elegancija

Milica Pavlović na 60. rođendanu Žike Jakšića
Milica Pavlović na 60. rođendanu Žike Jakšićafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznati producent i muzičar Žika Jakšić juče je proslavio 60. rođendan, a tim povodom je u jednom beogradskom hotelu upriličio veliko slavlje na kom je okupio prijatelje.


Među gostima su bili Milica Todorović s novim dečkom Lazarom i kumom i pevačem Stevan Anđelkovićem, Slobodan Boba Živojinović, Neda Ukraden sa zetom, Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Ivica Dačić sa porodicom, a jedna od najzapaženijih bila je pevačica Milica Pavlović.


Ona je na slavlje stigla odlično raspoložena i strpljivo pozirala okupljenim fotografima, a za ovu priliku odabrala je vrlo šik zimsku modnu kombinaciju.

Pevačica je odabrala belu rolku, model ravnog kroja i blago puf-rukava, koji ima efektan i bogat okovratnik, a ovaj komad veoma je praktičan i može se nositi u raznim prilikama.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kombinovala ga je s pripijenom krem mini-suknjom, koja se odlično uklopila u neutralni i veoma elegantan stajling.


Milica je sve začinila nude salonkama s tankim i vrtoglavo visokim štiklama i belom torbicom modne kuće Prada, vrlo popularnim modelom Saffiano, nazvanim tako po najkvalitetnijoj telećoj saffiano koži, koja je zaštitni znak ovog italijanskog brenda.

 

Prada Saffiano torba Milice Pavlović
Prada Saffiano torba Milice Pavlovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Njen dizajn je vrlo elegantan i sveden, a ima dvostruke ručke i odvojivi kaiš za nošenje za ramenu. Tašnu krasi reljefni logo PRADA Milan, kao i utisnuti metalni simbol ove kuće sa strane, a njena cena iznosi više od 2.400 evra.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mob wife estetika je u trendu

 

makonda-tracker