isprobajte ovaj način

Kako da pronađete SAVRŠENE FARMERKE? Odaberite svoj model prema FIGURI i nećete pogrešiti

0

Farmerke su najpopularniji odevni predmet i svi ih vrlo rado nosimo, ali da li znamo da odaberemo savršeni model za nas?

foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

Farmerke su najpraktičniji odevni komad. Možete ih nositi i u značajnijim prilikama, a i u opuštenoj dnevnoj varijanti.

 

Postoji nekoliko trikova kako da odaberete savršen model koji će istaći svse dobro što posedujete, a sakriti nedostatke.

Za početak, postoje plitke farmerke, srednje duboke i duboke. Razlikovaćete ih po tome što je kod plitkih pojas daleko ispod pupka, kod srednje dubokih odmah ispod pupka, dok duboke farmerke prekrivaju pupak.

 

Ono što je sigurno jeste da srednje duboke farmerke stoje dobro skoro svima i ne možete pogrešiti. 

 

Postoje tipovi farmerki koje možete kombinovati u zavisnosti od oblika tela.

 

Boyfriend džins - ovakve farmerke najbolje pristaju atletskom tipu građe i jabuka tipu jer će sakriti stomak, a ravan kroj će istaći vaše noge. Možete ih kombinovati i sa štiklama i sakoom, tako da nećete pogrešiti za koju god varijantu da se odlučite.

 

Modeli farmerki, Farmerke
foto: Shutterstock

Straight leg džins - ovaj model savršeno odgovara figuri peščanog sata, jabuka i atletskom tipu. Ove farmerke isto moete kombinovati uz najrazličitiju obuću i prilike.

 

Modeli farmerki, Farmerke
foto: Shutterstock

Bootcut džins - idealne za visoke štikle! Ovaj model će savršeno ići uz vas ukoliko ste građeni u obliku slova A ili imate figuru peščanog sata. 

 

Modeli farmerki, Farmerke
foto: Shutterstock

Flare džins ili popularne zvooncare - odlične za figuru peščanog sata i u obliku slova A. Uz ovaj model ne možete biti neprimetne, mogu da budu i elegantne i sportski opuštene, a savršeno će stajati u svakoj prilici. 

 

Modeli farmerki, Farmerke
foto: Shutterstock

Skinnny džins ili uske farmerke - svi treba da imaju bar jedne ovakve farmerke jer one se, zahvaljujući streču, prilagođavaju svakom obliku tela. Jedina je razlika što atletski tip i jabuka treba da preferiraju više svetlije nijanse ovog modela, dok građa u obliku slova A i peščanog sata treba da se okrenu tamnijim nijansama. 

 

Modeli farmerki, Farmerke
foto: Shutterstock

 

makonda-tracker