odlična ideja

Kako da farmerke budu deo elegantnog stajlinga za doček, svadbu, izlazak...? Rijana ima trik koji svako može da proba

0

Udobne, lagane pantalone od teksasa mogu biti savršen dodatak elegantnoj kombinaciji, a čuvena pevačica nosi je ovako

Rijanina neobična modna kombinacija
Rijanina neobična modna kombinacija foto: Diggzy / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Popularna pevačica Rijana uvek se izdvajala stilom, a proteklih godina ona često spaja nespojivo i privlači pažnju postavljajući nove trendove.


Viđali smo je u sandalama sa štiklama i trenerci i mnogim drugim interesantnim kombinacijama, a sada nam je pokazala kako obične vrećaste farmerke mogu da budu it komad za svečani stil.


Popularna Riri viđena je pre nekoliko večeri viđena u Los Anđelesu dok je izlazila iz prostorija Džej Zijeve kompanije Roc Nation, a nije poznato gde se potom uputila, ali jedno je jasno – bila je spremna za provod i fotografisanje!

Rijana je nosila baggy farmerke, model brenda AGOLDE koji košta čak 340 dolara, a u pitanju su pantalone od tamnog teksasa, niskog struka i vrlo širokih nogavica.

1 / 5 Foto: Diggzy / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ponela ih je s jednostavnim sportskim patikama koje je njen Fenty izradio u kolaboraciji s jednom poznatom kućom, ali tu se sportski stil završava.


Ove farmerke pevačica je kombinovala s Khaite negližeom od 2.556 dolara, modelom s dekolteom i lepršavim donjim delom, i sa sakoom brenda Junya Watanabe koji ima peplum koji podseća na suknju, a košta neverovatnih 4.013 dolara.

 

Rijana spojila vrećaste famerke s negližeom i efektnim nakitom
Rijana spojila vrećaste famerke s negližeom i efektnim nakitomfoto: Diggzy / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sve to Rijana je začinila nakitom koji daje dodatni dašak glamura –čokerom koji potpisuje Dior i s kog padaju tanji lančići u stilu ultrapopularnih multiogrlica. Ako vam je to malo elegancije, Riri je dodala i dugu nisku bisera.


Dodajte tome visoku punđu i večernju šminku i spremni ste da oduševite!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Rijana pokazala sina

 

makonda-tracker