hm, možda ipak ne?

Da li biste ih obukle IKADA? Dženifer Lopez u farmerkama na koje se ZGRAŽAVAJU čak i najveće ljubiteljke DŽINSA

0

Modni trendovi se iz sezone u sezonu menjaju, ali ovaj se retko kome dopada 

DŽENIFER LOPEZ U NAJRUŽNIJIM FARMERKAMA IKADA
DŽENIFER LOPEZ U NAJRUŽNIJIM FARMERKAMA IKADA foto: wcp,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularna pevačica i glumica Dženifer Lopez iskoristila je poslednji trenutak pred Božić da sa svojom majkom ode u šoping. Ona je za tu priliku odabrala stajling koji je pomalo iznanadio sve koji je prate zbog njenih modernih i savršenih stajlinga.

 

Budući da je želela nešto udobno i praktično Džej Lo se odlučila za tekstas i to ne bilo kakav. Ona je ponala baggy farmerke, koje su bile "prljave". Novi trend u modnoj industriji donosi ovakve komade ne samo kada su farmerke u pitanju, već i drugi delovi odeće, poput čarapa, majica i tom slično.

 

Mnogi su se više puta zagledali da vide šta je to što je Dženifer ponela, a čini se da se njenih fanovima ovaj odevni komad baš i nije dopao. Iako trendi, ovaj komad izgleda neobično, prljavo, pa je kod mnogih izazvao negativnu emociju. 

 

 

Čini se da Džej Lo ne mari za komentare, već prati modu u korak i trudi se da uvek bude u trendu, čak i ako to od nje zahteva nošenje "prljavih" farmerki.

 

Uz ovaj ni malo primamljiv odevni komad ona je ponela široki džemper

Emilio Pucci, koji je sačinjen od čistog kašmira, kao Gianvito Rossi Timber čizme u krem boji i Hermes Birkin torbu zelene boje koja je celoj odevnoj kombinaciji dala dozu šarma.

 

DŽEJ LO U NAJOMRAŽENIJIM FARMERKAMA SEZONE
DŽEJ LO U NAJOMRAŽENIJIM FARMERKAMA SEZONE foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Pevačica je svoju smeđu kosu pokupila u neobaveznu punđu iz koje je s prednje strane, preko lica izvukla nekoliko dugačkih pramenova. Na licu je imala diskretnu šminku koja je istakla njeno negovano i lepo lice. 

 

Džej Lo je bila u žurbi i nije bila raspoložena za fotografisanje, već je užurbanim koracima prolazila ulicama Los Anđelesa sa svojom majkom Gvadalupe Rodrigez.

 

Bonus video:

Kako Džej Lo nanosi crveni karmin?

 

makonda-tracker