tako praktične

Mogu da se nose i na pijaci i na svadbi, a 2024. biće ULTRATRENDI: Ove farmerke Bele Hadid su model s kojim nema greške

0

Ako imate višak, ove pantalone to kriju, ako negde manjka, one stvaraju iluziju oblina. Vanvremenske su, udobne i večno u modi!

Bela Hadid u javnosti posle duge pauze
Bela Hadid u javnosti posle duge pauzefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka manekenka palestinsko-holandskog porekla Bela Hadid dugo je bila u "medijskoj ilegali" jer se borila sa zdravstvenim problemima, a odnedavno njeni fanovi i ljubitelji Belinog uličnog stila ponovo mogu da uživaju u poglednju na njene modne kombinacije.


Bale se očigledno oseća bolje i spremna je za nove izazove, a dok iščekujemo da je vidimo na pisti, u novoj reklamnoj kampanji ili na crvenom tepihu nekog važnog događaja – tu je svakodnevni stil Bele Hadid da oduzme dah.


Ona je krajem decembra viđena u Njujorku u kupovini pred praznike, a sada je podsetila zašto je devojka čiji je stil uvek inspiracija.

Ona je odabrala karirani kaput i belu košuljicu, modne znalce očarala žuto-sivom torbicom brenda Prada, a nama je posebno zapao za oko jednostavan, klasičan i vanvremenski model farmerki koje je ponela.

 

Farmerke ravnog kroja koje je Bela Hadid kombinovala s kariranim kaputom
Farmerke ravnog kroja koje je Bela Hadid kombinovala s kariranim kaputomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Belin izbor su pantalone od tamnog džinsa, model visokog struka i ravnog kroja, za koji ne postoji neprikladna prilika ili pogrešan trenutak. Da, toliko su praktične!


Budući da je Bela Hadid jedna od začetnica Y2K trenda, odnosno nostalgije za modom s početka dvehiljaditih, ona često nosi farmerke ravnih nogavica.

 

Farmerke ravnog kroja Bele Hadid biće trendi i u 2024.
Farmerke ravnog kroja Bele Hadid biće trendi i u 2024.foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj model koji laska figuri savršen je za svaki tip građe jer vizuelno dodaje obline i krije višak po potrebi, a može da se kombinuje s bukvalno svakom obućom.


Manekenka je odabrala pouzdane mokasine, ali ovakve pantalone smo u raznim situacijama viđali sa salonkama, kaubojkama, sandalama... i nikad nisu bile promašaj!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ispovest Mohameda Hadida

 

makonda-tracker