fenomenalan stil

Za posao, proslavu, sa štiklama ili ravnim čizmama: Zimska mini-haljina Riz Viterspun koju možete lako prekopirati

0

Riz Viterspun sa ćerkom Avom pokazala je nenadmašan stil na Fendi modnoj reviji.

Riz Viterspun na Fendi Haute Couture reviju došla je u društvu ćerke Ave
Riz Viterspun na Fendi Haute Couture reviju došla je u društvu ćerke Avefoto: Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia

Mala crna haljina je večan komad odeće koji verovatno nikada neće izaći iz mode. Ipak, neki modeli su interesantniji od drugih, a kada je stilizujemo na pravi način, može doneti pravo osveženje stajlingu i posebnu sofisticiranost.

 

To apsolutno dobro zna i glumica i oskarovka Riz Viterspun, koja je ponela baš jedan zimski model male crne haljine na Fendi Haute Couture reviji za proleće/leto 2024, gde se pojavila sa svojom prelepom ćerkom Avom.

 

Šik i dostojanstvena, glumica je ponela naizgled jednostavan stajling, koji je zapravo superefektan u mnogo različitih prilika, bilo da ste krenuli na posao, rođendan ili Nedelju mode.

Fendi haljina Riz Viterspun

 

Na Fendi reviju, naravno, došla je u Fendi haljini, a reč je o komadu koji je vrlo elegantan. U pitanju je model od vune čija cena iznosi 2300 evra, mini-dužine je, ali ima povišen okovratnik i duge rukave.

 

Riz Viterspun u Fendi haljini na reviji te modne kuće
Riz Viterspun u Fendi haljini na reviji te modne kućefoto: Marie Goujon / imago stock&people / Profimedia

 

Struk je naglašen, a potom se blago širi na voluminozan način, čime perfektno može da sakrije potencijalne nedostatke u ovom predelu tela. Osim toga, haljina prati liniju tela, a pozadi je duža nego napred. Blago lepršav kroj čini ovu haljinu odličnim izborom ako vam je potrebna elegantna haljina, ali ne isuviše uska, već prijatna i komforna.

 

 

Riz ju je kombinovala s Fendi O'Lock crnim naočaraima za sunce, kao i Peekaboo Isseu Petite narandžastom torbicom i crnim kožnim štiklama sa zlatnom potpeticom u obliku slova.

 

Još jedna prednost ove haljine je što se fenomenalno uklapa i sa visokim ravnim čizmama, kao i mokasinama, baletankama, a možete je nositi s torbicama u maltene svim nijansama... I opet biti savršeno stilizovani!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Second hand haljina od 10 dolara

 

makonda-tracker