šuška se

21 godinu mlađa, superpoznata i sveže razvedena: Kevina Kostnera povezuju s popularnom glumicom, a evo šta ona kaže

0

Nakon što je nedavno vodio burnu brakorazvodnu parnicu sa suprugom Kristin, glumac je doveden u vezu s mlađom koleginicom

Kevin Kostner nedavno se razveo od supruge Kristin Baumgartner
Kevin Kostner nedavno se razveo od supruge Kristin Baumgartnerfoto: EPA / NINA PROMMER

Američki glumac Kevin Kostner (68) nedavno je prošao kroz buran razvod od supruge Kristin Baumgartner, s kojom ima troje dece, a sada su se pojavile glasine da je ponovo srećno zaljubljen.


Na društvenim mrežama pojavila se tvrdnja da je on u vezi s koleginicom Riz Viterspun (47), koja se, takođe, nedavno razvela, a odmah se oglasio njen predstavnik za medije.


Ova priča je potpuno izmišljena i nije istinita – kaže PR Riz Viterspun za People.

Trač je potekao od voditelja podkasta Naughty but Nice Roba Šatera, koji je na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter), pitao pratioce šta misle o Riz i Kevinu kao paru.

 

Riz Viterspun je, takođe, nedavno prošla kroz razvod
Riz Viterspun je, takođe, nedavno prošla kroz razvodfoto: Splash/Kristin Callahan / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glasina se odmah proširila mrežama i mnogi su bili iznenađeni, a glumica je požurila da demantuje vezu s 21 godinu starijim kolegom.


Ovo nije prvi put da se njen PR oglašava po pitanju Rizinog ljubavnog života nakon njenog razvoda od Džima Rota. Od tada je spajana sa sportistom Tomom Brejdijem, pa su njihovi predstavnici za medije negirali taj trač.


Riz je u martu saopštila da se razvodi od supruga i zvanično podnela zahtev za razvod, a potom su u avgustu postigli dogovor pred sudom.

S velikom pažnjom i posle razmatranja, doneli smo tešku odluku da se razvedemo – naveo je par u zvaničnom saopštenju. – Uživali smo u toliko divnih godina zajedno i idemo dalje s mnogo ljubavi, nežnosti i uzajmnim poštovanjem prema svemu što smo zajdno stvorili.


Riz i Džim zajedno imaju sina Tenesija (11), dok glumica iz braka s Rajanom Filipom ima ćerku Avu (24) i sina Dikona (20).

 

BONUS VIDEO

Razvod Britni Spirs

 

makonda-tracker