luksuzno

Košta 7.500 evra i vrhunac je lepršave ženstvenosti: Kombinezon Kolinde Grabar Kitarović koji je hipnotisao Maroko

0

Nekadašnja hrvatska predsednica ponela je tokom posete Maroku jednu od najlepših kreacija otkad je znamo, a reč je o luksuznom komadu modne kuće Valentino

Kolinda Grabar Kitarović, nekadašnja predsednica Republike Hrvatske
Kolinda Grabar Kitarović, nekadašnja predsednica Republike Hrvatskefoto: EPA-EFE/RADEK PIETRUSZKA

Kolinda Grabar Kitarović, bivša predsednica Hrvatske, nedavno je boravila u Maroku, a na društvenoj mreži Instagram podelila uspomene s ovog putovanja.


Među brojnim fotografijama koje je političarka objavila najviše pažnje privukla je ona u prelepom pink komadu koji potpisuje modna kuća Valentino, a u pitanju je božanstven primer letnjeg kombinezona za sve prilike.


Kolinda je odabrala romantičnu kreaciju s efektnim dezenom, u prepoznatljivoj Valentino Pink PP boji koja je razvijena u saradnji s Institutom za boje Pantone.

 


Izrađen u potpunosti od kvalitetne svile, ovaj kombinezon na prvi pogled podseća na haljinu zbog svojih širokih nogavica, a ima dugačke rukave i efektan V-izrez, s jednom svilenom trakom prebačenom preko vrata.

Nekadašnja hrvatska predsednica naglasila je struk uz pomoć ružičastog kaiša istog brenda, klasičnog modela sa zlatnim monogramom.


Puna cena ovog kombinezona, inače, iznosi 7.500 evra, ali je trenutno na sajtu Valentina dostupan na sniženju od 40 posto, pa se može kupiti za 4.500 €.

 


Deo je pre-fall kolekcije za 2023. godinu, a dizajn potpisuje Pjerpaolo Pičoli, dok je zanimljiv detalj i prepoznatljivi panter print Valentina Garavanija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Kolinda slavi titulu Hrvata

 

makonda-tracker