(FOTO)

Šta mislite — koliko se zapravo promenila? Fotografija šesnaestogodišnje Irine Šajk postala je GLAVNA TEMA INSTAGRAMA

0

Irina Šajk je nedavno napunila 38 godina, a podelila je fotografiju kada je imala 16.

Irina Šajk odrastala je u Rusiji
Irina Šajk odrastala je u Rusiji foto: Falconeri/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta, manekenka Irina Šajk, uvek je glavna tema medija zbog svog ljubavnog života, modnih kombinacija ili poslovnih angažmana. Takva žena ne može proći neopaženo kada prošeta ulicama Njujorka, ali njena životna priča nije oduvek nosila samo glamurozne momente.

 

U jednom od svojih retkih intervjua, Irina Šajk, koja se zapravo preziva Šajhlislamova, govorila je o odrastanju u Rusiji, tome kako je kao devojčica ostala bez oca, ali i siromaštvu s kojim su morali da se nose.

 

Ona ne krije da zbog toga svoju ćerku odgaja da bude jaka i samostalna, jer, kako sama govori, "pokloni i hrana ne dolaze niotkuda", a sve to ima uporište u tome što se vrlo dobro seća teškog detinjstva i puta kojim je morala da prođe.

 

 

Ova lepotica često je i na meti komentara zbog svog izgleda i neobične lepote, a mnogi joj ni danas ne veruju da se nije okretala plastičarima. Ipak, ona je na svom Instagramu podelila fotografije iz detinjstva i tinejdžerskog doba, a očito je da je i tada imala jednako pune usne i pravu rusku lepotu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Na prvoj fotografiji Irina je imala 16 godina, kako je sama istakla u opisu fotografije, a nije se mnogo promenila, uprkos tome što je nedavno napunila 38 godina.

 

1 / 7 Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Irina Šajk

 

makonda-tracker