svečano & prelepo

Rizikovala — i pokazala nenadmašni stil Francuskinje! Bridžit Makron u najlepšoj beloj haljini za veče u Stokholmu

0

Brižit Makron zablistala je u svečanom izdanju u stokholmskoj palati.

Brižit Makron u stokholmskoj palati
Brižit Makron u stokholmskoj palatifoto: EPA-EFE/Jessica Gow

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga, prva dama Francuske, Brižit Makron započeli su još jednu zvaničnu posetu zemlji Evrope, a ovog puta je reč o Švedskoj.

 

Francuski predsednički par susreo se sa švedskim kraljem Karlom XVI Gustavom i kraljicom Silvijom na zvaničnom sastanku, nakon čega su njih dve nastavile druženje u Muzeju za modernu umetnost, da bi dan završili večerom u kraljevskoj palati u Stokholmu.

 

Ovakav događaj iziskuje maksimalnu eleganciju i dostojanstvenost, a u ovakvim svečanim prilikama Brižit Makron odgovara zadatku na najvišem nivou.

Prva dama Francuske poznata je po fenomenalnom stilu i različitim odevnim kombinacijama koje besprekorno nosi u skladu sa prilikom; premda je često možemo videti u najlepšim haljinama, njoj nisu strane ni farmerke ni ležerniji autfiti u kojima uklapa trendove s vanvremenskim komadima.

 

Susret francuskog predsedničkog para sa švedskim kraljem i kraljicom
Susret francuskog predsedničkog para sa švedskim kraljem i kraljicomfoto: EPA-EFE/Jessica Gow

Ovog puta birala je vrhunac svečanosti...

 

Bela haljina Brižit Makron za veče u Stokholmu

 

Brižit je zasigurno ispoštovala elegantni dres-kod, te je ponela večernju belu haljinu ravnog kroja, sa prišivenim sjajnim detaljima, potpuno zatvorenu, a potpuno magičnu!

 

Ona ovog puta nije želela da ponese standardan izbor, crnu haljinu,već predivnu belu, koja bi mogla da prođe čak i kao venčanica.

 

 

Ovo nije bila klasična igra na sigurno, ali jeste jedan od simbola Brižitinog stila.

 

Već nekoliko puta do sada nosila je svečane bele haljine, a većinu njenih komada u garderoberu potpisuje Luj Viton.

 

Brižit Makron u društvu kraljice Silvije
Brižit Makron u društvu kraljice Silvijefoto: EPA-EFE/Jessica Gow

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

KORZIKA SE IZBORILA ZA SVOJU AUTONOMIJU! Ovo je moralo da se dogodi da bi postigli taj status? Makron poslao moćnu poruku

 

makonda-tracker