savršene

Monohromatski stil u režiji prvih dama: Brižit Markon, Džil i Ešli Bajden u autfitima od kojih je teško odvojiti pogled

0

Jednom rečju - savršen stil, bez mnogo detalja, a efektan i predivan 

Džil i Ešli Bajden sa Brižit Makron oduševile Pariz
Džil i Ešli Bajden sa Brižit Makron oduševile Pariz foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Džil Bajden sastala se sa prvom damom Francuske Brižit Makron u Jelisejskoj palati nakon što je juče stigla u Pariz sa svojom ćerkom Ešli, dok predsednik Bajden ostaje kod kuće.

 

Bajdenova je svoju ćerku povela sa sobom u Francusku, kako bi govorila na ceremoniji povodom povratka SAD u članstvo Uneska nakon petogodišnjeg odsustva pod Trampovim predsedavanjem.

 

Nakon događaja majka i ćerka došle su u predsedničku palatu, gde su zajedno sa prvom damom Francuske Brižit Makron uživale u prijatnom razgovoru i druženju.

 

 

Ono što je svima zapalo za oko jeste da su njih tri bile obučene patriotski, u bojama trobojnice i američke zastave dok su pozirali za fotografije na stepenicama palate.

 

Brižit Makron je poželela dobrodošlicu ovim damama u zvaničnj rezidenciju, a ovo nije prvi put da su se susrele. One su to učinile nekoliko puta u poslednje dve godine. 

 

Tokom njihovog poslednjeg susreta, Bajdenova je rekala da su se ona i supruga Emanuela Makrona "odmah dopale jedna drugoj".

 

Ešli Bajden polako preuzima društvene uloge u međunarodnim odnosima, a  ranije je radila kao socijalni radnik, a oprobala se i u modi. Sada često svojoj majci pravi društvo u zvaničnim posetama.

 

Brižit Makron u društvu Ešli i Džil Bajden u Parizu
Brižit Makron u društvu Ešli i Džil Bajden u Parizufoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Međutim, ona je ranije rekla za Elle magazin da joj nije bilo prirodno da postane prva ćerka.

 

- Trebalo je oko dve godine da se uđe u ovu poziciju. Radim svoj posao kao što sam i uvek radila, ali razmišljam i ulozi Prve ćerke, i kako da je iskoristim na najpozitivniji način, gde se ne radi o meni, već o Amerikancima. -  rekla je za Ešli za časopis.

 

Za ovu priliku Džil je ponela blejzer dugačkih rukava sa ruskom kragnom u crvenoj boji, koji je istakao struk. Posebnu dozu elegancije dali su mu zlatni dugmići, a suknja klasičnog "pensil" kroja, midi dužine bila je idealna za ovu priliku i njenu ulogu koju je u njoj imala. 

 

Jelisejska palata ugostila je Džil i Ešli Bajden u zvaničnoj poseti
Jelisejska palata ugostila je Džil i Ešli Bajden u zvaničnoj poseti foto: Henri Swzarc / Starface / Profimedia

 

Cipelama u crnoj boji je razbila monohromatsku monotoniju kompleta i učinila je da izgleda poslovno i otmeno. 

 

Ešli je ponela mladalačku maksi haljinu mornarskog plavo-belog dezena i sandale u boji slonovače sa otvorenim prstima i visokom štiklom koje su istakle njenu vitku liniju i učinile da izgleda istovremeno moderno, trendi i poslovno.

 

I kao i uvek, elegancija je drugo ime za stajling Brižit Makron, koja je i ovog puta belom haljinom midi dužine uspela da istakne svoju struk i učini da joj na liniji zavide i mnogo mlađe devojke. 

 

Brižit se takođe odlučila za crne salonke koje su najbolji način da se postigne efekat elegancije. 

 

Kako je Melanija Tramp izgledala uoči predsedinčkih izbora pogledajte u videu koji sledi:

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker