bez greške

Mladalački, damski, HIPNOTIŠUĆE! Ženstveni komplet Brižit Makron zbog kog su svi na Jelisejskim poljima videli samo nju

1

Istovremeno suptilan i nametljiv, ovakav look je savršen izbor ako želite da neutralnim stajlingom ukradete sve poglede

Emanuel i Brižit Makron na Jelisejskim poljima, na vojnoj paradi povodom obeležavanja Dana pada Bastilje
Emanuel i Brižit Makron na Jelisejskim poljima, na vojnoj paradi povodom obeležavanja Dana pada Bastiljefoto: EPA-EFE/GONZALO FUENTES / POOL

Predsednik Francuske Emanuel Makron i njegova supruga Brižit Makron prisustvovali su u petak, 14. jula, obeležavanju Dana pada Bastilje, jednog od najvažnijih državnih praznika.


U to ime upriličena je velika vojna parada, a uprkos interesantnom prikazu na ulicama Pariza, najviše pažnje ukrala je šarmantna francuska prva dama.


U tome joj je pomogao njen prepoznatljivi damski stil, koji je ovog puta "začinila" upečatljivom bojom.

 

Gospođa Makron pojavila se u stajlingu koji je istovremeno efektan i neutralan, sve zahvaljujući boji kanarinca. Ona je odabrala žuti komplet koji je sastavljen od suknje iu sakoa, a iako je reč o jednostavnom spoju, daleko od toga da je on dosadan!

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/GONZALO FUENTES / POOL


Nekadašnja učiteljica ponela je strukturisani kratki blejzer sa oštrim ramenima, model koji bez sumnje ostavlja utisak i odlično se kombinuje sa uskim donjim delom odeće. Brižit Makron nosila ga je preko haljine uz telo i dužine do kolena, a sve joj je pružilo vrlo šik letnji look.

 

Prva dama Francuske Brižit Makron se rukuje s premijerom Indije Narendrom Modijem, na obeležavanju Dana pada Bastilje
Prva dama Francuske Brižit Makron se rukuje s premijerom Indije Narendrom Modijem, na obeležavanju Dana pada Bastiljefoto: EPA-EFE/GONZALO FUENTES / POOL

To je mudro ponela sa zlatnim nakitom, kao i neutralnom obućom – nude cipelama šiljastog vrha s visokim štiklama, čime je dodatno izdužila noge.

 

Podsetimo, poznato je da je današnji predsednik Francuske Emanuel Makron upoznao svoju današnju suprugu Brižit još tokom školskih dana, dok mu je ona bila profesorka. Navodno su ga roditelji potom poslali na školovanje u Pariz, kako bi se sklonio od udate učiteljice koja ima troje dece i ne izlazi mu iz misli.


Ipak, ništa nije vredelo, pa su Emanuel i Brižit uskoro postali par. Današnja prva dama razvela se od supruga Andre-Luja Ozijera 2006. godine, a već naredne se udala za Makrona i od tada mu je bila najveća podrška u njegovom političkom usponu do mesta predsednika.

 

1 / 6 Foto: MUSTAFA YALCIN / AFP / Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker