klasika

U moru njenih kaputa, ovaj je NAJLEPŠI DO SAD: Ana Ivanović ima božanstven model koji se slaže uz sve

0

Nekadašnja teniserka obožava klasične kapute, a sada je ponela vrlo praktičan i šik model kakav može da se nosi sve do proleća

Ana Ivanović neguje vrlo šik stil
Ana Ivanović neguje vrlo šik stilfoto: Instagram / Anaivanovic

Srpska teniserka Ana Ivanović poznata je po vrlo elegantnom i svedenom stilu, a obično bira modne kombinacije čija je glavna "zvezda" efektan statement komad.


I on je uglavnom jednostavan i vanvremenski, a u Aninom slučaju su tokom zimske sezone to mahom kaputi.


Videli smo je ove zime u raznim varijantama ovog pouzdanog komada, a sada je sportistkinja pozirala u božanstvenom modelu. Odabrala je, naime, prljavobeli kaput ravnog kroja, koji naglašava ramena i ima dugačke i upečatljive nazubljene revere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Zahvaljujući crnim dugmićima na dvorednom kopčanju, postignut je snažan kontrast, koji privlači pažnju i čini ovaj model još otmenijim, a Ana ga je kombinovala s punom rolkom i zimskom kapom.


Svetli kaputi – proverena varijanta za zimu


Kaputi su, sami po sebi, klasični komadi koji pružaju elegantan izgled, naročito ukoliko se opredelite za vanvremenske modele oštrih linija.


Dezenirane varijante, poput one s pepito printom, uvek su dobar izbor, ali ako želite kaput koji može da se nosi uvek i uz sve, najbolja opcija je jednobojan model.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Beli kaputi savršen su način da se doda mali začin glamura, prefinjenosti i sofisticiranog stila, a uz najjednostavniju belu možete odabrati i nijansirane verzije, koje deluju još efektnije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ideje za nošenje šala

 

makonda-tracker