veličanstvena

Za prvi kažu da je VRHUNAC ŽENSTVENOSTI, zbog drugog je – kude: 2 stajlinga ćerke Monike Beluči o kojima bruji Pariz

0

Dok je najpre fotografisana u kombinaciji koja zrači klasičnom elegancijom, dan kasnije lepa Deva odabrala je nešto potpuno drugačije

Deva Kasel, ćerka Monike Beluči, na reviji brenda Dior u Parizu
Deva Kasel, ćerka Monike Beluči, na reviji brenda Dior u Parizufoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Otkako je počela Nedelja mode u Parizu, u fokusu su poznate lepotice koje posećuju prestižne revije, a jedna od njih je italijansko-francuska manekenka Deva Kasel.


Ćerka nekadašnjeg para Monike Beliči i Vensana Kasela je, inače, zaštitno lice modne kuće Dolce & Gabbana, a čim je stigla u Pariz posetila je predstavljanje nove kolekcije brenda Dior.


S klasičnim trenčom nema greške


Deva je izgledala uobičajeno božanstveno, a za ovu priliku je odabrala vanvremensko izdanje – njen stajling je ostao skriven ispod klasičnog trenč mantila.

 

Deva Kasel, ćerka Monike Beluči, na reviji brenda Dior u Parizu
Deva Kasel, ćerka Monike Beluči, na reviji brenda Dior u Parizufoto: Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

U pitanju je ženstven bež model koji naglašava struk uz pomoć vezanog pojasa, s tim što ima revere unakrsno prebačene preko grudi, pa odstupa od već viđenih varijanti.

Uz to je kombinovala crne čizme pripijene uz nogu, dok je kosu podigla i izvukla zavesa-šiške, koje joj savršeno uokviruju lice s minimumom šminke.

 

"Vrhunac ženstvenosti", "Nije pokazala ništa, a tako je senzualna", "Monikina lepota isijava iz nje"... neki su do komentara.


Udoban stajling za svaki dan


Dan kasnije, Deva je viđena ispred hotela Ritz u Parizu u veoma ležernoj odevnoj kombinaciji za svaki dan, uz koju je razbarušena i puštena kosa sjajan dodatak.

 

Deva Kasel tokom Nedelje mode u Parizu
Deva Kasel tokom Nedelje mode u Parizufoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Očigledno u želji da bude odevena slojevito po januarskom danu, ćerka Monike Beluči ponela je predimenzioniranu kožnu jaknu preko sakoa i crnog topa, a najviše pažnje privukle su njene vrećaste farmerke u sivoj boji.


To je upotpunila modelom papuča koji je zaludeo trendseterke proteklih sezona, UGG modelom bež boje koji je inspirisan čuvenim čizmama i obožava ga manekenka Điđi Hadid.

 

Ipak, ovo izdanje nije oduševilo modne znalce, pa se mogu pročitati komentari da "ovo nije dostojno Nedelje mode" i da "manekenka ne sme tako da se oblači u ovakvim prilikama".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Čudesna Monika Beluči

 

makonda-tracker