po uzoru na majku

Zbog ovog Devinog stajlinga poželećete da zima traje duže: Ćerka Monike Beluči poljuljala Pariz prelepim modnim izdanjem

0

Jedna od najlepših žena sveta, Monika Beluči, dobila je, reklo bi se, veoma dobru zamenu na modnim pistama 

foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Ćerka čuvene manekenke Monike Beluči, manekenka Deva Kasel izrasla je u prelepu mladu ženu, koja svojim izgledom, stavom i stajlinzima polako osvaja svet.

 

Ona je mnogima poznata kao muza brenda „Dolce & Gabbana”, a na nedavno održanoj reviji brenda Dior koja je upriličena na pariškom fešn viku osvojila je mnogo simpatija. 

 

Deva je ćerka Vensana Kasela i Monike Beluči definitivno je lepotu i prefinjenost nasledila od majke, a čini se da joj se smeši lepa manekenska karijera. 

 

 

Na nedavno održanoj reviji kuće Dior, koja je upriličena u Parizu u sklopu Nedelje mode, ova devojka zablistala u jednostavnoj, ali izazovnoj kombinaciji.

 

Ovog puta, lepa Deva se odlučila za crno-beli kaput u kombinaciji s crnim mrežastim čarapama i parom stiletto potpetica, koje su izdužile njene ionamo vitke i lepe noge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

 

Za ovu priliku odlučila je da kosu podigne u visoki rep, a na licu je imala samo blagu šminuku, kojom je istakla oči i usne neupadljivim ružičastim karminom.

 

Dan ranije, Deva se našla u ulozi modela za Dolce & Gabbanu u uskoj drapiranoj crnoj haljini, čime je još jednom stavila do znanja da je uspešna zahvaljujući talentu, a ne zbog svojih slavnih roditelja.

 

 

makonda-tracker