ista majka

Na Nedelji mode u Milanu svi su NETREMICE gledali u nju: Ćerka Monike Beluči dominira na pisti, mnogo kažu - ISTA MAJKA

0

Kako odrasta i sazreva svi su saglasni - lepotom će nadmašiti majku 

Ćerka Monike Bluči oduševila Milano
Ćerka Monike Bluči oduševila Milano foto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Deva Kasel, ćerka poznate glumice Monike Beluči, ovih dana se našla u centru pažnje nakon što se pojavila na modnoj pisti na Nedelji mode u Milanu. Do pre nekoliko godina ona je bila devojčica kojoj su mnogi predviđali blistavu budućnost.

 

I čini se da njenih 5 minuta dolazi i to veoma uskoro. Ona je juče bila glavna tema medija nakon što se pojavila na modnoj pisti u Milanu u crnom izdanju poznatog brenda Dolce & Gabana.

 

Devetnaestogodišnja ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela spremna je da osvoji svet mode i stane rame uz rame sa najuspešnijim manekenkama današnjice.

 

 

Italijanski duo Domeniko Dolče i Stefano Gabana predstavio je najnoviju kolekciju za proleće/leto 2024. u Milanu, a kreacije su nosile i predstavile mnoge poznate devojke iz sveta mode, među kojima su Irina Šejk i Vitorija Čereti, nova devojka Leonarda Di Kaprija.

 

Ambiciozna Deva je u svet modelinga ušla sa 15 godina, a četiri godine kasnije postala je jedno od zaštitnih lica modne kuće D&G i već je nosila nekoliko njihovih revija u Milanu i Parizu.

 

Deva Kasel na modnoj reviji oduševila Milano
Deva Kasel na modnoj reviji oduševila Milano foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ovog puta Milanom je prošetala u potpuno crnoj odeći koju čine mini crna haljina sa mašnom i crne hulahopke, a iz publike su je pratile zvezde poput Kajli Džener i Rouz Hantington-Vajtli.

 

Sa popularnom mamom sarađivala je samo jednom u dosadašnjoj četvorogodišnjoj karijeri, i to za italijansko izdanje prestižnog magazina 'Vog'.

 

Pored manekenskih koraka, Deva je odlučila da krene i glumačkim stopama svoje majke. Kao i njeni roditelji Monika Beluči i Vensan Kasel, odlučila je i da glumi, pa je nedavno potpisala ugovor sa Netfliksom za italijansku seriju 'Leopard'.

 

Bonus video:

 

 

 

makonda-tracker