lepa, prirodna, očaravajuća

Samo jedan pogled i sve je jasno: Ćerka Monike Beluči promenila jednu stvar na sebi i sad - NEODOLJIVO podseća na MAJKU

1

Iako joj je majka jedna od najlepših, ali i najpopularnijih žena sveta Deva Kasel se do sada nije često eksponirala u javnosti 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ipak, reklo bi se da je ćerka svetski poznate Monike Beluči stasala u prelepu ženu i da je vreme da je javnost bolje upozna. 

 

Tokom nekoliko dana koji su bili veoma uzbudljivi na ovogodišnjoj Nedelja mode imali smo priliku da vidimo najnovije, najatraktivnije modele, kao i one koji su izazvali u modnom svetu pravu polemiku.

 

Najveće iznenađenje za sve bile su identične haljine manekenke Irine Šajk i Kajli Džener, ali nisu samo one te koje su privukle pažnju javnosti.

 

 

Modna kuća "Dior" nedavno je predstavila svoju kolekciju odevnih predmeta, a među velikim brojem poznatih ličnosti iz sveta mode, filma, muzike našla se i ona, ćerka italijanske dive Monike Beluči - Deva Kasel.

 

Devu nismo imali često prilike da vidimo u javnosti sa poznatom majkom, a ono što je ovog puta odlučila da pokaže zaista je i bilo vredno pažnje.

 

 

Sve oči javnosti bile su uprte u mladu devojku, koja, prema mišljenju mnogih veoma liči na majku.

 

Ona se na događaju pojavila u crnoj elegantnoj haljini, a celokupni izgled upotpunila je drastičnom promenom frizure.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

 

 

Sada kada ima crnu kosu dolaze do izražaja njena ženstvenost, ali i crte lica koje jasno pokazuju na koga je Deva nasledila lepotu. 

 

Slika govori zaista više od hiljadu reči... Deva je izrasla u prelepu ženu koja je spremna da osvoji svet, vaš kao i njena majka. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker