tako šik

Ćerka Zdravka Čolića nosi božanstvenu: Ovaj model bunde je svetski trend, a očarao je i domaće influenserke

2

Ako postoji model koji može da zameni klasične varijante koje smo viđali decenijama, to je ovaj!

Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića
Una Čolić, ćerka Zdravka Čolićafoto: Instagram/unacolic

Una Čolić, ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, spada u jednu od popularnijihi mladih devojaka na društvenim mrežama, a mnogi u njenim odevnim kombinacijama traže modnu inspiraciju.


Ona uglavnom bira mladalačke i praktične kombinacije za svaki dan, a najnoviji trend pred kojim je poklekla jesu kratke bunde koje su ove zime apsolutni hit.


Nedavno smo pisali o šik modelima bundica koje nosi Olivija Kulpo, najpoznatija svetska influenserka, a slične varijante nosile su i Arijana Grande, Prijanka Čopra, Bela Hadid i mnoge druge svetske zvezde.

Una Čolić opredelila se za jednostavan model svetlobraon boje, vrlo bogatu i punu bundu koja se lako kombinuje.

 

Ćerka Zdravka Čolića u trendi bundi
Ćerka Zdravka Čolića u trendi bundifoto: Instagram/unacolic

U trendi kratkoj bundi smo videli i trendseterku Enu Lunu, koja je pokazala kako kombinuje verziju s prenaglašenim reverima, i to u beloj boji.

 

Ena Luka u šik beloj bundi
Ena Luka u šik beloj bundifoto: enaluna/Instagram

Pevačicu Anu Stanić videli smo u božanstvenoj svetloroze bundi, koju je kombinovala uz crni autfit i tako napravila zanimljiv kontrast.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Kratke bunde su trend ove zimske sezone


Pune i efektne bunde su vanvremenski model kada je u pitanju moda za zimu, a ove godine posebno su popularnije kraće varijante, dok neke influenserke biraju čak i kropovane.


One najbolje izgledaju u spoju sa skinny pantalonama i helankama, ali mogu da budu vrlo lepo usklađene i s modelima širih nogavica, pa čak i s nešto ležernijim kargo pantalonama.

 

Bela bunda Kendal Džener
Bela bunda Kendal Dženerfoto: Insagram / Kendalljenner

Odavno više nisu rezervisane samo za najsvečanije prilike, pa ne podrazumevaju kombinaciju s visokim štiklama, a današnja moda dopušta da se nose čak i uz patike. Tople su, praktične i tako efektne!

 

Leoni Hane u pink bundici
Leoni Hane u pink bundicifoto: leoniehanne/Instagram

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bomber jakna je uvek trendi

 

makonda-tracker