prelepa i elegantna

Toliko je efektna da bi nakit bio samo višak: Bojana Barović opčinila MOĆNIM IZDANJEM na Svetosavskom balu

0

Teško je bilo odvojiti pogled od prelepe manekenke, ali ni njen suprug nije zaostajao za njom 

BOJANA HALJINOM ODUŠEVILA NA SVETOSAVSKOM BALU
BOJANA HALJINOM ODUŠEVILA NA SVETOSAVSKOM BALU foto: Instagram / bojanabarovic

Srpska manekenka Bojana Barović sa svojim suprugom Nikolom Rokvićem pojavila se u bečkoj palati Holburg pre nekoliko dana gde je održan tradicionalni 25. Svetosavski bal. 

 

Njih dvoje su se sa još mnogo poznatih ličnosti sa domaće javne scene pojavili u prelepoj dvorani na kojoj su se smenjivale prelepe skupocene toalete i igrale najlepše igre.

 

Među damama svojom raskošnom haljinom istakla se Jelena Gavrilović, a ništa manje impoznatna nije bila ni Bojana Barović.

 

 

Prelepa krem plisirana  haljina do poda savršeno je istakla njenu vitku liniju i učinila da izgleda poput boginje. Ova prelepa kreacija imala je neupadljivi kaiš oko struka, koji je dodatno izdužio njenu figuru, a cipele na visoku štiklu doprinele su eleganciji i prefinjensti.

 

 

Uz Bojanu je  cele večeri blistao njen suprug Nikola, koji je crnim odelom i belom košuljom savršeno odgovorio na izazov da se pojavi ne jednom ovakvom događaju i pokaže da i on ima savršen modni ukus. 

 

 

Ovo dvoje poznatih Srba uživali su u odličnom provodu tokom čitave večeri, a društvo su im pravili i voditeljke Snežana Dakić, Jovana Joksimović, a najzapaženija je bila prva dama Tamara Vučić.

 

Bonus video:

Savršena haljina Viktorije Bekam

 

 

 

makonda-tracker