mekan i topao

Savršen izbor za ŠIK IZGLED i u hladnim danima: Moćni kaput Bojane Barović je sve što vam treba tokom čitave ZIME

0

Manekenka se ne plaši hladnoće, a važnije od svega joj je da jo bude toplo i udobno 

TRENDI KAPUT BOJANE BAROVIĆ
TRENDI KAPUT BOJANE BAROVIĆ foto: Instagram / Bojana Barović

Manekenka Bojana Barović prošetala je sa svojom decom kroz magijom okupan Beograd.

 

Budući da je mama tri mališana i da najmlađi član porodice, malena Angelina, još uvek ne može da hoda sama, često je u majčinom naručju.

 

Zbog toga je Bojani važno da joj svaki odevni komad bude prijatan i udoban, a tokom zime i topao. Upravo jedan takav odabrala je za šetnju po hladnom danu.

 

 

U pitanju je bio krem dugački kaput od mekane čoje koji je veoma prijatan za nošenje i što je još važnije veoma je topao. Neobičan kroj su odmah svi primetili. 

 

Dugački rukavi padali su preko ruke lepe manekenke, a struk je istakla kaišem koji je vezala veliku mašnu, koja je bila detalj koji su svi primetili.

 

Uz ovaj savršen kaput Bojana je uparila prelepu krem torbu i rolku identične boje kao kaput. 

 

Ona je  držala ćerkicu Angelinu, koja je bila takođe obučena po poslednjoj modi. Lepa Bojana veoma je posvećena svojoj porodici zbog koje je zanemarila i svoju karijeru. 

 

Ipak, svi se nadaju da će se nakon što mala devojčica poraste Bojana ponovo vratiti na modne piste i nastaviti svoju karijeru tamo gde je stala pre nekoliko godina kada je dobila prvo dete sa našim poznatim muzičarem Nikolom Rokvićem. 

 

Bonus video:

 

Kako se nosi šal na moderan način?

 

 

 

makonda-tracker