KEŽUAL

Princeza blista u OMILJENOM KOMADU MEGAN MARKL: Kejt Midlton pokazala kako će se ove sezone kombinovati DŽINS

0

Princeza od Velsa je uvek u trendu, a sad imamo priliku da vidimo kako će se ove godine nositi džins
 

Kejt Midlton u izdanju koje više liči na Megan Markl
Kejt Midlton u izdanju koje više liči na Megan Marklfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza Kejt Midlton godimana slovi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu. Ove nedelje princeza je imala veoma gust raspored obaveza, a na spisku se našala i posete pabu u prestonici Škotske.

 

Kejt se nije libila da prihvati sve izazove, a nije propustila ni priliku da za neformalnu posetu ponese običnu, udobnu i praktičnu odeću, kako bi se u njoj osećala što prijatnije.

 

Iako su članice kraljevske porodice najčešće obučene u klasičnom stilu, u haljinama, svetlucavim draguljima i elegantnim dodacima ima prilika kada ih možemo videti u nešto jednostavnijim, kežual varijantama.

 

 

Jedna od njih bila je upravo sada, kada se Kejt odlučila za udobnost u jakni na bretonske pruge – njenom omiljenom – koju je iskombinovala sa farmerkama sa proširenim nogavicama. 

 

Ovaj kežual izgled oduševio je mnoge, koji vole da princezu vide u nekim svakodnevnim kombinacijama, ali ono što su mnogi primetili jeste da su ove farmerke daleko od njenog uobičajenog stila i mnogo češće pravi izbor za Megan Markle.

 

Iako je Kejt bila ležerno obučena, nije bila ništa manje u trendu jer je ceoo izgled upotpunila jesenjim čizmama sa  velikom platformom. Kejt je pokazala kako ove sezone možete kombinovati džins i učiniti da izgledate fantastično, čak i u najobičnijim farmerkama sa širokim nogavicama.

 

1 / 5 Foto: GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia

 

Majka troje dece i supruga princa Vilijama kosu je uvila u talase koji su njen prepoznatljiv stil, a šminka je bila takođe u njenom fazonu, malo rumenila, maskara i blaga senka, koje su samo malo istakle njenu prirodnu lepotu.

 

Za neformalne  angažmane, princeza Kejt se ne plaši da pokaže opušteniji izgled, ali farmerke ravnog kroja sa proširenim nogavicama bile su zanimljiva promena u odnosu na uski kroj koji je nosila mnogo puta tokom godina, često uparen sa patikama.

 

Kejt nije jedina članica kraljevske porodica koja je nosila farmerke širih nogavica. Megan Markle je u prošlosti više puta primećena kako nosi ovaj trendi odevni komad.

 

makonda-tracker