idu uz sve

Amal Kluni uvek bira takav model: Farmerke koje nosi Tamara Vučić stoje bukvalno svakoj ženi

6

Prva dama opredelila se za klasični model kojim su slavne trendseterke očarane proteklih sezona

Prva dama Srbije Tamara Vučić u poseti Etnografskom muzeju
Prva dama Srbije Tamara Vučić u poseti Etnografskom muzejufoto: Instagram/Printscreen/tamara.vucic.serbia

Prva dama Srbije Tamara Vučić posetila je u društvu ministarke kulture Maje Gojković Etnografski muzej, a detalje te posete podelila je juče na društvenoj mreži Instagram.


Kako je istakla, ona je obišla stalnku postavku "Nasleđe: Kolekcija predmeta Nadežde Petrović", a potom i depo Muzeja.


Za ovu priliku odabrala je udoban i jednostavan stajling za svaki dan, a uz klasični crni kaput i zatvoren džemper ponela je večno trendi farmerke od tamnog teksasa koje slavne dame obožavaju.

Izbor Tamare Vučić bile su pantalone od džinsa, duboku varijantu u boot cut stilu, što znači da njene farmerke prate liniju i pri kraju nogavica se šire u blago zvono.

1 / 9 Foto: Instagram/Printscreen/tamara.vucic.serbia

Reč je o farmerkama koje se obično opisuju kao savršen model za svaki tip građe, koje mogu da izduže figuru, naročito ako nisu preterano zvonaste, a odlično se uklapaju uz raznu obuću.

Tako mogu da se nose i sa patikama i sa cipelama ravnog đona ili sa štiklom, a odličan su spoj s kratkim čizmama tokom jeseni i zime.

 

Ovaj model farmerki čest je izbor slavnih trendseterki, pa u njemu često viđamo Amal Kluni, Kejt Midlton i špansku kraljicu Leticiju.

 

Prva dama Srbije Tamara Vučić poznata je po vrlo elegantnom stilu, a u galeriji pogledajte još neke od njenih modnih kombinacija.

1 / 11 Foto: Milan Maričić/ATAImages

 

BONUS VIDEO

Trik za farmerke

 

makonda-tracker