one su BUDUĆNOST

Nisu za svakoga, ali idu uz SVE: Ove farmerke su OPSESIJA zaljubljenica u modu, a mogu da budu I POGODAK I KATASTROFA

0

Ukoliko ovaj model nije idealan za vašu građu, obavezno odaberite što užu varijantu kako biste ipak bili zadovoljni svojim izgledom. Svakako ćete delovati ultratrendi jer je baš ovaj par pantalona hit sezone!

Farmerke barrel leg kroja novi su hit kada je reč o džinsu
Farmerke barrel leg kroja novi su hit kada je reč o džinsufoto: photo-lime / Shutterstock.com

Kada je reč o farmerkama, s modelima ravnog kroja nema greške, skinny je uvek sjajan izbor, s vrećastim variijantama treba biti na oprezu, a sada stiže još jedna verzija teksas pantalona koje mogu da se nose u bezbroj prilika.


U pitanju su farmerke barrel leg kroja, odnosno u obliku bureta – vrlo široke u gornjem delu i sve uže pri krajevima nogavica!


Ovaj model je oduševio influenserke nakon što je predstavljen u okviru kolekcija na nedavnim nedeljama mode, a one su sve popularnije prethodnih nedelja je pružaju udobnost i vrlo su zgodne za kombinovanje.

 


Izgledaju sjajno i uz elegantnu košulju i bluzu, i uz običnu majicu, pa i uz klasičan sportski duks, a u zavisnosti od dužine ih možete nositi i s raznom jesenjom obućom.

 


Ovakve varijante pantalona od džinsa predstavili su Bottega Veneta, Alaïa i Diesel, ali one imaju i jednu "zamku" – kod nižih i krupnijih devojaka mogu vizuelno da skrate i suze figuru. Zbog toga budite veoma oprezne i ne birajte previše široke modele.

 

BONUS VIDEO

Kupovina farmerki po širini vrata

 

makonda-tracker