za svaki dan

Najbolje odevena mama na svetu ove zime nosi UVEK I SAMO DŽEMPERE: Zbog jedne sitnice uvek izgleda skockano kao za pistu

1

Čak i kada nosi sasvim jednostavan i nezanimljiv džemper, popularna trendseterka drži se istog pravila

Kjara Feranji sa ćerkom Vitorijom u parku u Milanu
Kjara Feranji sa ćerkom Vitorijom u parku u Milanufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Italijanska influenserka Kjara Feranji (36) već godinama spada u najbolje odevene žene na planeti, a njen stil je značajno evoluirao i uvek je ona bila neko ko diktira trendove, sve vreme uspevajući da ostane u granicama klasike.

 

Kada je reč o posebnim prilikama, Kjara je uvek raspoložena za eksperimentisanje i smelost, a teško da će njen modni performans na prošlogodišnjem Sanremu biti zaboravljen.

 

Međutim, u svakodnevnim situacijama, Kjara na prvo mesto stavlja udobnost, naročito s obzirom na činjenicu da je mama dvoje male dece – Leonea i Vitorije, zbog kojih je vrlo aktivna i večito u pokretu.

Protekle nedelje Kjara je provela u krugu porodice, uglavnom na snegu ili u blizini novogodišnje jelke, zbog čega je komfor posebno bio ključni faktor dok planira svoje stajlinge, pa ne čudi što je nosila samo džempere.

 

Kjara Feranji u šik zimskoj kombinaciji sa džemperom i mini-suknjom
Kjara Feranji u šik zimskoj kombinaciji sa džemperom i mini-suknjomfoto: chiaraferragni/Instagram

Italijanska trendseterka birala je mahom jednostavne modele, dakle bez složenog dizajna, proreza i sl, ali je svaka njena modna kombinacija prava inspiracija za zimsku sezonu i stajling koji zrači luksuzom i dobrim ukusom.

 

Trik je u tome što se Kjara trudi da, nosila rolku ili džemper s V-izrezom, bira ili statement džempere, komade koji se izdvajaju bojom, dezenom, teksturom, ili jednostavne i već viđene modele kombinuje uz efektnu odeću poput kožnih pantalona.

 

Tako jednostavno, a privlači pažnju i izgleda vrlo skladno i efektno, zar ne?

 

U galeriji pogledajte neke od mnogih autfita Kjare Feranji sa džemperima ove zimske sezone i sigurno ćete naći inspiraciju za šik izgled u svakodnevnim prilikama.

1 / 10 Foto: chiaraferragni/Instagram

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako napraviti kapuljaču od šala?

 

makonda-tracker