njen stil

Šik, IDEALAN za zimske dane, u trendi boje sezone: Omiljen praznični komad Kejt Midlton ima samo JEDNU MANU

0

Kejt Midlton pred Božić oblači jedan odevni komad koji je tako praktičan, udoban, šik i odličan za praznike.

Kejt Midlton ima perfektan božićni autfit
Kejt Midlton ima perfektan božićni autfitfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Za snimanje video-snimka koji je pratio nastajanje božićnog koncerta Zajedno za Božić (Together at Christmas), princeza od Velsa Kejt Midlton birala je sasvim prikladan praznični stajling, kojim je dominirao jedan šik komad koji je modno "recikliran", s obzirom na to da ga je već nosila prethodnih sezona.

 

U video koji je pokazao kako je nastajao božićni koncert, princeza od Velsa nosila je ponovo svoj crveni kardigan modne kuće Miu Miu, a ispostavilo se da je i ove godine to bio pun pogodak!

 

Ovo nije bio prvi put da je Kejt nosila ovaj kardigan, a zanimljivo je da ga je nosila na istom događaju pre dve godine, i to s originalnom Petar Pan kragnom. U tom kardiganu se takođe pojavila u videu snimljenom za njen dobrotvorni događaj.

Ovaj kardigan je vrlo efektan, savršen za praznične dane, a crvena boja je veoma aktuelna ove sezone. Dizajnersko pletivo ima složeni vez crno-belog cveća, što dodaje dašak bezvremenske elegancije njenom autfitu, pa je i te kako nosiv i izvan sezone praznika. Kardigan je, inače, od kašmira i na delovima ima dizajn u obliku dijamanata, a kako bi se podigao "praznični" duh, tu su i ispletene ruže.

 

 

Ipak, ovaj efektan kardigan ima samo jednu manu, a to je paprena cena od oko 1700 evra, piše tportal.hr.

 

Uprkos tome, samo nekoliko dana nakon što se pojavila u njemu, kardigan je rasprodat u apsolutno svim veličinama na poznatim stranicama za onlajn  šoping, ali i na zvaničnoj stranici Miu Miu. To i ne čudi, jer šta god da lepa vojvotkinja obuče, u trenu nestane s polica, što smo imali prilike da vidimo mnogo puta do sada. 

 

 

Bonus video

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti

 

makonda-tracker