inspiracija

Ljupko, romantično, zauvek u modi: Detalj uz koji Nina Janković ove zime izgleda TAKO ŠIK

1

Popularna glumica u svakoj prilici pleni izgledom, a ove zime je ponela vanvremenski aksesoar koji je najlepši način da uokvirimo lice i dodamo malo sofisticiranosti svom stilu

NIna Janković od početka karijere je prava modna inspiracija
NIna Janković od početka karijere je prava modna inspiracijafoto: F.S./ATAImages

Glumica Nina Janković jedna je od najpopularnijih mladih žena naše javne scene, a oduzima dah i svojim talentom i lepotom, a mnoge devojke na njenom profilu na Instagramu traže i modnu inspiraciju.


Ona spada u najbolje odevene dame naše scene, pa neretko uđe i u vode modelinga, a rezultat su stajlinzi koji su uvek aktuelni, u korak s trendovima, uz dašak klasike, pa u svakoj situaciji Nina deluje vrlo šik.


Upravo je takav i auftit u kome je nedavno pozirala, saastavljen od duge plisirane suknje i rebrastog tankog džempera s kvadratnim izrezom, ali je najefektniji deo ove kombinacije savakako otmena francuska beretka.

 


Glumica je ponela jednostavan model koji se lako uklapa uz svaki stajling, francusku kapicu crne boje, a nakrivila ju je na jednu stranu, što dodatno pojačava utisak.

 


Beretke su vanvremenski trend


Sofisticirane, romantične, elegantne, beretke spadaju u komade za koje se čini da su oduvek u modi i, po svemu sudeći, to se neće skoro promeniti, pa ne čudi što je Nina Janković i ranije nosila ovaj detalj.


Ovi aksesoari, koji asociraju na klasičnu francusku modu, iz sezone u sezonu se vraćaju u raznim varijantama, ali s najobičnijom jednobojnom beretkom nikada nema greške.

 

One su fenomenalan način da uokvirimo lice i dodamo svom izgledu malo otmenosti, da se ugrejemo i da suptilno pojačamo utisak svoje odevne kombinacije.


Ukoliko se spoji s jednako decentnim i efektnim komadima, ova kapa može da podigne stajling na viši nivo i pruži određenu uglađenosti, koja se ne postiže uvek lako u zimskoj sezoni i pri slojevitom oblačenju.

 


Kao i sve što dolazi iz Francuske, ovo je nostalgični komad za kog će uvek biti mesta i neće izaći iz mode – istakla je jednom prilikom francusko-engleska blogerka Kamij Šarijer. – Klasičan je i izgleda veoma šik, a tako je funkcionalan!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako sve možete da nosite šal?

 

makonda-tracker