uvek dobro ovučena

Ima FANTASTIČNU modnu caku za urban & šik stil: Nina Janković Dičić demonstrirala je MOĆ u društvu svog zgodnog supruga

0

Nina Janković Dičić blistala je u šik modnom izdanju na svečanom otvaranju Firefly Studios, i to sa svojim suprugom Matejom.

 

 

nina janković dičić na otvaranju firefly studios sa suprugom matejom
nina janković dičić na otvaranju firefly studios sa suprugom matejomfoto: Damir Dervišagić

U Pančevu je održano svečano otvaranje najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu, Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG.

 

Ovim povodom, okupile su se brojne poznate ličnosti kako bi upriličile slavlje, među njima i Dragana Mirković, Ana Brnabić, Lazar Ristovski s devojkom Anicom Lazić, Anica Dobra, Goran Bogdan i Jovana Stojiljković, Anđela Jovanović Dudaš i Branka Pujić...

 

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni takođe je došao na otvaranje, a u pitanju su Nina Janković Dičić i Mateja Dičić.

 

Ne samo što su mladi, lepi i uspešni, oni su i posvećeni porodici, pored svojih poslova, a imaju sina i ćerku; ipak, ovo je bilo veče samo za njih!

 

Nina Janković Dičić definitivno je jedna od najlepših srpskih glumica, ali svakako i jedna od najbolje obučenih. Nina obično preferira kežual stajlinge s primesom poslovne elegancije, a autfit koji je birala uspeo je da spoji i ležernost, i eleganciju, uz poseban modni trik.

 

nina janković dičić s koleginicama anicom dobrom i snežanom bogdanović
nina janković dičić s koleginicama anicom dobrom i snežanom bogdanovićfoto: Damir Dervišagić

Nina se ovog puta odlučila za specifičan modni kontrast; naime, uz crnu bluzu i kariranu zelenu mini-suknju na falte, kao i ravne čizmice, glumica je ukombinovala oversized beli sako. Kombinacija crne i bele boje uvek je efektna, a širi odevni komadi uz mini-varijante uvek se perfektno uklope za šik efekat.

 

Ninin suprug birao je, kao i obično, klasičnu eleganciju, a njih dvoje su definitivno par na koji uvek treba obratiti pažnju.

 

Bonus video

Rame uz rame s Draganom Mirković na Kurir TV

 

 

makonda-tracker