modni klasik

Ako za jesen kupujete samo jedan komad – NEKA TO BUDE ON: Nina Janković ga ima u svim verzijama i uvek je ULTRATRENDI

0

Koliko god se moda menjala, jedna stvar je neprolazna: pouzdani komad koji ide uz sve, u svim sezonama, uvek je dobro imati u ormanu, a to zna i šarmantna srpska glumica

NIna Janković uvek ostavi utisak stilom
NIna Janković uvek ostavi utisak stilomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Bez obzira na to koji stil preferirate u oblačenju, postoje komadi koji bi trebalo da se nađu u svakom garderoberu jer su večito u modu, ultrapraktični i lako se kombinuju.


Jedan od takvih je svakako klasična bela košulja, jedan od onih odevnih predmeta koji možda ne donose mnogo modnog uzbuđenja, ali je vrlo zahvalno imati ih u ormanu.


Svetski dizajneri već nekoliko sezona istražuju "radost oblačenja na brzinu", koja se umnogome oslanja na proverene i jednostavne komade koji idu uz sve.


Srpska glumica Nina Janković poseduje nekoliko belih košulja, i to modele različitih krojeva i silueta, zahvaljujući kojima je uvek spremna da svaku priliku.

 

Nedavno je ona snimila make-up tutorijal u košulji nešto šireg kroja koja ima kratke i široke rukave i ukrašena je jednim predimenzioniranim safari džepom. Lagano, prijatno i savršeno za svaki dan.

 

NIna Janković u svom make-up tutorijalu
NIna Janković u svom make-up tutorijalufoto: janxnina/Instagram/printscreen

Nešto pre toga, dok je sa suprugom Matejom Dičićem uživala u poseti Njujorku, za šetnju gradom odabrala je farmerke od tamnog džinsa i udobnu belu košulju, koju krase raznobojni detalji i savršen je izbor kada prilika zahteva udobnost.

 

Nina Janković sa suprugom Matejom Dičićem u Njujorku
Nina Janković sa suprugom Matejom Dičićem u Njujorkufoto: Instagram / janxnina/

Međutim, bela košulja obično se vezuje za eleganciju, pa je tako početkom proleća Nina Janković pokazala ultraefektan model ravnog kroja koji ima upečatljive rukave s karnerima. Uz svetle farmerke i kratke čizme sa štiklama – ne može bolje!

 

Američki Vogue je ranije ove godine najavio belu košulju kao jedan od vodećih trendova za jesen i zimu 2023. godine, a u novim kolekcijama svoje verzije ovog komada predstavili svi vodeći brendovi. Loewe, Prada, Versace, Valentino, Alexander McQueen, Tods, Gucci, Christian Dior, Emilia Wickstead, Proenza Schouler, Sacai... samo su neke od modnih kuća koje kažu da nema trendi jeseni bez ovakve košulje.


Dizajneri predlažu i mnogo novih načina da stilizujemo ovaj klasični komad: uvučen u pantalone ili suknju, upasan tek delimično, izvučen, predimenznioniran kao haljina, jedva vidljiv ispod slojeva, izvučene kragnice...

 

Nina Janković je poznata po izuzetnom stilu, a u galeriji možete videti još neka od njenih zanimljivih izdanja.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

 

BONUS VIDEO

Nina Janković i drugi srpski glumci nagrađeni u Sarajevu

 

 

 

makonda-tracker