ISPROBAJTE ODMAH

Nina Janković pokazala koja BOJA NOKTIJU je novi jesenji trend: Lako se kombinuje uz BAŠ SVE, trendi je, a KLASIČNA

0

Drečave letnje nijanse zamenile su jesenje, nešto tamnije i zatvorenije, a ova je novi hit 

NINA JANKOVIĆ NOVA JESENJA BOJA NOKTIJU
NINA JANKOVIĆ NOVA JESENJA BOJA NOKTIJUfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nina Janković, naša mlada i veoma popularna glumica, često objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, pa je, čini se, mnogima postala modna inspiracija.

 

Od prelepih odevnih kombinacija preko frizura i na posletku manikira, sve je zanimljivo kad ih ponese Nina. Ona obožava modu, a trendi komadi su sastavni deo njenog gardarobera.

 

Umesto neke nove trendi haljine Nina je na svom Instagram profilu podelila fotografije njenih novih noktiju, odnosno boje koja se našla na njima. Ako je sudeći prema opisu koji je pratio fotografiju, Nina ne radi često trajni lak na svoje nokte, već su oni prirodni, ali ovog puta nije mogla da odoli.

 

 

Dolazak jeseni nametnuo je neke nove trendove, a braon boja apsolutni je hit kada su nokti u pitanju. U salonima žene tokom hladnijih dana traže sve nijanse ove boje, a Nina se odlučila za onu tamniju, zemljanih tonova. 

 

- Konačno neka boja na mojima noktima  - napisala je ona uz fotografiju koju je okačina na stori.

 

NOVI JESENJI TREND - LAK BRAON BOJE
NOVI JESENJI TREND - LAK BRAON BOJE foto: Instagram / janxnina/

 

Lepa Nina mnogo radi, pa joj ne preostaje mnogo vremena da uživa po salonima lepote, ali je ovog puta odlučila da unese male promene u susret jeseni, i svi su saglasni - ova boja odlično joj stoji.

 

Ona je sjajna, jer se može kombinovati uz garderobu svake boje. Braon je sofisticirana boja, dobra zamena za crnu, ali i odlično rešenje za one koji bi da tokom jeseni nose tamniju garderobu.

 

 

makonda-tracker