modna inspiracija

Ženstveno, otmeno i SUPERŠIK: Mini-haljina Nine Janković koju detalji pretvaraju u modnog kameleona – i za dan i za veče

0

Harizmatična glumica setila se haljine koju je već nosila početkom godine, a sada ju je kombinovala drugačije i  tako dobila efektan komad za veče

Nina Janković jedna je od najbolje odevenih dama naše javne scene
Nina Janković jedna je od najbolje odevenih dama naše javne scenefoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je, u jednom tržnom centru, juče održano svečano otvaranje jedne prodavnice poznatog brenda, koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti.


Među najzapaženijima bila je glumica Nina Janković, koja je iz svog "modnog arsenala" izvukla vrlo šik izdanje prikladno za razne prilike.


Ona je odabrala business chic modnu kombinaciju, vrlo svedenu i jednostavnu, koja je sjajna modna inspiracija za početak jeseni.

 

Glumica se pojavila u prsluk-haljini, vrlo efektnom mini modelu inspirisanom stilom za kancelariju.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

U pitanju je haljinica sa lažnim džepovima na preklop, blago strukirana tako da ističe njenu vitku figuru, a da sve izgleda još efektnije – tu je nežna puder-roze nijansa.


Nina je u ruci nosila sako iste nijanse, dok je ovo izdanje upotpunila crnim slingback cipelama s blok-petom i tašnicom, a zanimljivo je da je ovo samo još jedan način da se nosi ovaj trendi komad.

 

prsluk-haljina nine janković vrlo je zgodna za kombinovanje
prsluk-haljina nine janković vrlo je zgodna za kombinovanjefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica se ranije u istoj prsluk-haljini pojavila na konferenciji za medije početkom godine, kada je ovu šik haljinicu ponela preko pripijene crne bluze i uz crne čarape.

 

Podsetite se te odevne varijante u galeriji.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Time je postigla konstrast koji privlači pažnju i pretvorila haljinu u dnevni komad, dok je na golo telo sjajan izbor za veče.

 

BONUS VIDEO

Nina Janković u emisiji Sceniranje

 

makonda-tracker