kakav spoj

Čik odvojte pogled od nje! Zavodljiva kombinacija Bojane Krsmanović koja spaja klasičnu eleganciju i seksepil

0

Popularna manekenka pozirala je u vrlo šik spoju kakav se ne viđa često u poslednje vreme, a vrlo je efektan

Bojana Krsmanović uvek je interesantno odevena
Bojana Krsmanović uvek je interesantno odevenafoto: Bojana/Instagram

Manekenka Bojana Krsmanović poznata je po vrlo smelom stilu, a pre nekoliko meseci smo je videli u neobičnoj i zanimljivoj kombinaciji u retro stiliu koja zaista ostavlja utisak.


Lepotica s adresom u Americi je za jedan izlazak u Beogradu odabrala predimenzioniranu belu košulju, kojuje ponela kao haljinu, a upotpunila je ju je nekada klasičnom kombinacijom – belim čarapama i crnim klasičnim cipelicama "meri džejn".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)


Nekada deo školske uniforme, ovaj spoj je ušao u stil odraslih žena pre više decenija i dugo je bio jedan od vodećih trendova, a Bojana ga je oživela odabravši vrlo atraktivnu verziju. Ona je, naime, ponela čipkane hulahopke, vrlo smeo izbor u kombinaciji sa crnim čipkastim grudnjakom koji viri iz košulje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

Sve je zaokružila crnim cipelama "meri džejn", modelom koji spada u vanvremenske, a protelih godina našao u se u kolekcijama najvećih modnih kuća, uključujući Chanel, Gucci, Versace, Miu Miu...

 

Ovaj model cipela, stabilne štikle, udoban i otmen, osvojio je parisku scenu tokom 20-ih i 30-ih, a vrhunac slave dostigle su u šezdesetim godinama.

 

Neobične 'meridžejnke' Irine Šajk s potpisom brenda Margiela
Neobične "meridžejnke" Irine Šajk s potpisom brenda Margielafoto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Modni znalci očekuju da će one biti posebno dominantne u narednim sezonama, a vrlo su zgodne za kombinovanje za kratkim suknjama i haljinama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpska manekenka na Prada reviji

 

makonda-tracker