O UBISTVU JELENE NE GOVORI

Sestra Jelene Marjanović LEPOTOM osvaja svet: Imala je TRAUMATIČNO DETINJSTVO, a sada je porede sa Sindi Kraford (FOTO)

0

Još kao devojčica počela je da se bavi manekenstvom, a u javnosti nikada nije želela da komentrariše ubistvo svoje sestre od strica, Jelene Marjanović

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših srpskih manekenki, Bojana Krsmanović, gradila je svoju karijeru korak po korak, vredno i strpljivo. Njen trud se isplatio, a kvalitete su prepoznali poznati dizajenri širom sveta.

 

Iako se bavi javnim poslom, Bojanino ime nije poznato samo zbog profesije za koju se opredelila već i zbog toga što je u srodstvu sa pevačicom Jelenom Marjanović, koja je ubijena 2016. godine.

 

 

U centru pažnje medija ceo slučaj se našao pre nekoliko dana kada je Jelenin suprug Zoran Marjanović osuđen na zatvorsku kaznu od 40 godina.

 

Iako su joj novinari često postavljali pitanja u vezi sa njenom ubijenom sestrom, Bojana se trudila da ovakva pitanja zaobiđe.

 

- Neću da pričam na tu temu. Ne mogu. Ne pričam o toliko privatnim stvarima - istakla je jednom prilikom.

 

Bojana samo s vremena na vreme dolazi u Beograd, jer najviše radi u inostranstvu, gde i živi. Nju smo imali prilike da vidimo na naslovnim stranama brojnih eminentnih časopisa, a takođe je i zaštitno lice nekoliko prestižnih brendova.

 

Bojana Krsmanović
Bojana Krsmanovićfoto: Profimedia

 

Uprkos tome što je veoma poznata i što je u svom poslu jedna od najboljih, Bojana je uvek ostala svoja, a trudi se da čvrsto stoji nogama na zemlji.

 

- Što je čovek uspešniji treba da bude prizemniji i normalniji. Nikada se ne bih uobrazila - ispričala je Bojana jednom prilikom u emisiji "Ekskluzivno".

 

Iako se u njenom društvu često nalaze brojne poznate ličnosti, Bojana se trudi da tračeve i stvari koje su lične prirode zadrži za sebe, jer ne voli da tuđu intimu iznosi u javnosti.

 

Bojana Krsmanović
Bojana Krsmanovićfoto: Instagram

 

Ipak, jednom prilikom ona je otkrila da je vrlo rano, sa samo 14 godina počela da se bavi manekenstvom, da je bila visoka i mršava, a zbog toga su je njeni vršnjaci stalno ismevali.

 

Ovu našu lepoticu mnogi porede sa Sindi Kraford i Sofijom Loren, a ona se trudi da krupnim koracima ide dalje i osvaja svet. Za sada je bila deo brojnih kampanja, a neke od njih su za poznate brendove kao što su "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

 

Sada Bojana dosta vremena provodi sa Irinom Šajk, a u planu ima i da osvoji tržište van Evrope, pa se sprema da velikim koracima zakorači i na tlo Amerike, a prvi na njenom udaru biće čuvena prestonica mode, Njujork.

 

 

makonda-tracker