SVAKI DETALJ JE NA MESTU

Elegantna, a lažna mini-haljina: Novogodišnje izdanje Aleksandre Prijović je sjajna inspiracija za svečane prilike

1

Popularna pevačica je za doček Nove godine odabrala neobičnu kreaciju od glave do pete u crnoj boji

Aleksandra Prijović ušla je u 2024.  s pesmom
Aleksandra Prijović ušla je u 2024. s pesmomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandra Prijović, pevačica koja je obeležila 2023. godinu uspešnom turnejom "Od Istoka do Zapada" i brojnim oborenim rekordima po rasprodaji arena širom Balkana, i u Novu godinu je ušla na sceni.


Ona je sinoć nastupila u Sava Centru, gde je publika slavila doček uz najveće hitove popularne Prije, a pevačica se potrudila da to bude još jedno veče za pamćenje.


Uz pesme i nastup, ona je mnogo pažnje posvetila i svom izgledu, a za ovu priliku odabrala je vrlo elegantnu modnu varijantu, čija je glavna zvezda crna haljina neobičnog dizajna. Pogledajte kako je ona izgledala.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Haljina Aleksandre Prijović na dočeku Nove godine


Aleksandra Prijović, koja je pre nekoliko dana iznenadila publiku pojavivši se s bob frizurom, podelila je kosu na razdeljak sa strane, uz blage talase, a ovakva holivudska frizura tražila je i posebnu toaletu.

 

Izbor je pao na kreaciju s korsetom i dubokim V-izrezom, koja pada do poda, ali je od sredine butina dizajnirana u stilu "golih haljina", odnosno u potpunosti je providna. To je čini lažnom mini-haljinom i vrlo interesantnim modelom za svečane prilike.

 

Haljina Aleksandre Prijović za doček Nove godine
Haljina Aleksandre Prijović za doček Nove godinefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ukrašena vezom i cirkonima, ova toaleta savršena je za veoma posebne trenutke, a pevačica ju je upotpunila poluprovidnim rukavicama preko laktova.


Aleksandra je, inače, juče otkrila da je bila primorana da se ošiša jer je "uništila" svoju dugu kosu.


Do promena frizure je došlo tako što sam uništila kosu... Frizerka me je savetovala da skratim kosu, meni je super ovako – rekla je pevačica okupljenim novimarima pred nastup u novogodišnjoj noći, a otkrila je i gde je njen suprug ušao u 2024.

 

Nova frizura Aleksandre Prijović
Nova frizura Aleksandre Prijovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ona je otkrila i da je njen suprug Filip Živojinović u tom trenutku bio s prijateljima, ali je očekivala da će kasnije doći.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović na dočeku u Sava Centru

 

makonda-tracker